vrijdag 5 oktober 2018

Tijdschriftenrek staand

Tijdschriftenrekken voor bij u thuis. Vind de nieuwste collectie. Kies uit producten vanaf € 35. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Sommige tijdschriften zijn zo mooi, dat ze een plekje verdienen als decoratie in je kamer.

In een tijdschriftenrek stal je ze mooi uit. En er zijn staande en hangende tijdschriftenrekken. Tip: op een staand tijdschriftenrek kan je ook je dierbare foto’s neerzetten. Een tijdschriftenrek is een perfecte woonaccessoire voor elk huishouden.


Rondslingerende magazines, kranten en tijdschriften kunnen bewaard worden in een fijne lectuurbak een frustratie minder! Een CD rek is ideaal voor het organiseren van een CD collectie. Dit praktische tijdschriftenrek met een simpel ontwerp is ideaal voor het organiseren van kranten en tijdschriften.


Als je een luie dag hebt en lekker in je trainingsbroek op de bank zit, kun je voor het vermaak een blad pakken uit je tijdschriftenrek.

Lederen tijdschriftenrek staand Lederen tijdschriftenrek staand met een simpel ontwerp is ideaal voor het organiseren van kranten en tijdschriften. Het tijdschriftenrek is gemaakt van een ijzeren frame met lederen houder. Deze tijdschriftenrek is niet alleen praktisch maar ook een echte toevoeging aan uw interieur als deco. Deze staande magazine houder is daar helemaal geschikt voor. Met zijn vormgeving van zwart metaal in combinatie met donkerbruin leer is het een luxe interieurobject wat prachtig in de woonkamer of je thuiskantoor staat!


Ontdek een selectie praktische, functionele en decoratieve staande en wand- tijdschriftenrekken op Maisons du Monde. Ontdek ze meteen uit een ruime keuze decoratieve. Gebruik beslag dat geschikt is voor het materiaal van de wan wordt apart verkocht. Het staande tijdschriftenrek Tower van Yamazaki heeft vakken waarin je je kranten en tijdschriften in kwijt kan. Dit design is perfect voor als je niet veel ruimte op je vloer hebt voor opbergruimte.


Als je het magazinerek gevuld hebt, ziet het er ook nog eens gezellig uit! De meeste tijdschriftenrekken zijn van metaal, maar als je dat wilt, kan ook een houten tijdschriftenrek jouw interieur sieren. Hieronder lees je welke soorten tijdschriftenrekken er zijn en welk design tijdschriftenrek het beste bij jou past. Filter op merk, materiaal, prijs en levertijd en bestel hem meteen online. Het rek past goed bij je woonkamer, eetkamer, en zelfs het toilet.


Het rek is ook een echte blikvanger voor op kantoor of in een wachtkamer. U vindt bij ons een ruim aanbod aan verschillende soorten en merken tijdschriftenrekken.

Zo heeft u de keuze uit rekken die u aan de muur bevestigt en die beschikken over verschillende vakken, van een tot wel twaalf verschillende vakken. Ook vindt u in onze shop zuilen die erg geschikt zijn voor kantoren en bedrijven. Assortiment tijdschriftenrekken.


Modern, klassiek of juist heel speels? Zo is er altijd een passend type voor het interieur te vinden. Staande tijdschriftenhouders.


Een staande tijdschriftenhouder is geschikt om de ruimte op de vloer te benutten. Zo kan je kiezen voor een rek die de tijdschriften, kranten of boeken duidelijk laat zien of voor een tijdschriftenrek of -mand die veel opbergruimte biedt aan al je leeswaren. Info over tijdschriftenrek kopen.


Resultaten van zoekmachines! Spiegeltje staand rond wit met. In dit tijdschriftenrek berg je decoratief je favoriete bladen op.


Dan kunt u brochures en tijdschriften presenteren in de Kerkmann First. Dit staande tijdschriftenrek is voorzien van vier vakken, waarin folders, brochures en tijdschriften van A4-formaat passen. De elegante tijdschriftenhouder is gemaakt van hout en eenvoudig te monteren. Wij hebben verschillende tijdschriftenrekken van metalen gekleurde rekken voor aan je lege muur maar ook staande leren tijdschriftenrekken zijn echte blikvangers.


Kleed je gave tijdschriftenrek aan met je favoriete musthaves en je zal een lege plek in je interieur opnieuw laten stralen. Intratuin heeft een ruim aanbod Riverdale producten, kom naar één van onze winkels of bekijk het assortiment nu online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts