woensdag 24 oktober 2018

Geometrisch behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Onze geometrische behangcollectie varieert van klassieke rondingen tot ultramoderne blokmotieven met een urban uitstraling.


De kleuren variëren van subtiele beige- of crèmekleuren tot feloranje, blauw of pruimkleurig. Laat je unieke karakter zien met een behang uit onze geometrische collectie.

Ben je helemaal hierheen gescrolld om over geometrische behang te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene geometrische behang materiaal is katoen.


Een strak en abstract lijnenspel zorgt voor een levendig effect en met een reliëf creëert het ook nog eens diepte. Zo zijn er kleurrijke grafische prints in contrasterende kleuren en geometrische dessins in een uni kleur. Airtex: Een grote wereldkaart op behang over de gehele muur van je slaapkamer, kantoor of bedrijfsruimte?


Voor grote oppervlaktes is Airtex behang ideaal.

Je wereldkaart wordt uit één stuk behang gehaald! Airtex scheurt niet, kreukt niet en is eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is dit behang eenvoudig te verwijderen en herbruikbaar! Het geometrische patroon zorgt voor een mooie mix van het laag-effect waardoor je huis een moderne en stijlvolle compositie krijgt met zijn scherpe diamantdriehoeken. Je kan onze geometrische behangen aanpassen door het patroon zowel verticaal als horizontaal te draaien en op maat voor je muur te maken.


Het geometrische behang Petite Tile is geïnspireerd op de binnenplaatsen van Marokko. Geometrisch behang Petite Tile. Het behang heeft een geometrisch design in de mooiste zachte kleuren die perfect bij elkaar passen.


Bereken hier hoeveel rollen je nodig zou hebben. Luxe behang online kopen GRATIS verzending Winkel in Haarlem Snelle levering Achteraf betalen bij De Mooiste. Producten getagd met Behang geometrisch.


Prachtig vintage geometrisch behangpapier uit oude stocks, voor een origineel interieur. Vraag gerust een gratis staaltje om de juiste kleur en kwaliteit te controleren. ARTE Timber Behang Collectie ontdekt u bij ons.


Behang is de ideale oplossing om snel en gemakkelijk sfeer aan een ruimte te geven. En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur.

Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Wij bieden u een ruim aanbod aan van interessante en moderne geometrische behangpapier designs. Als je op zoek bent naar hip kinderkamer behang kom je toch al snel bij het standaard behangpapier uit. De meeste winkels verwijzen je naar stripfiguren en ander tikkeltje inspiratieloos behangpapier. Wil je jouw kind een unieke kinderkamer kunnen geven?


Deze unieke vliesbehang collectie heeft veel beh. Dan kies je voor een behang met gouden, messing of róse gouden kleur. Natuurlijk niet heel het behang , maar gewoon een fijn lijntje in de vorm van een geometrische print. Het onderstaande behang is daar een goed voorbeeld van en mijn favoriet in deze categorie.


Het lichte behang heeft een fijne goudkleurige lijn in verschillende vormen. Behang met een gouden geometrisch patroon van met elkaar verbonden veelhoeken op een cremèkleurige achtergrond. Vind de beste selectie geometrisch behang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit geometrisch behang voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. De collectie Geonature knipoogt naar de periode van de art deco met gestileerde motieven, grafische lijnen en gedempte tinten.


De symmetrie uit de natuur is gevangen in stoere en subtiele geometrische dessins. De reliëfs zijn subtiel als bladnerven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts