maandag 22 oktober 2018

Boemerangkussen

Het boemerang kussen is bij uitstek geschikt voor het lezen, zitten of tv kijken in uw waterbed of normale bed. Door de samenstelling van de materialen voelt het koel. Op uw waterbed met Boemerangkussen rust u het beste uit met een HDW boemerang kussensloop.


Zéker als het een dubbel Jersey sloop is. De vaste hoes is een afwasbare bi-elastische stof, anti bacterieel, anti-huisstofmijt en brandvertragend.

Het doek is met elk ontsmettingsmiddel afwasbaar. Een boemerangkussen is inzetbaar bij elke zorginstelling en bij particulieren. Wanneer u nog niet overtuigd bent van de voordelen van dit kussen is het voor instellingen mogelijk om een boemerangkussen te testen. Onze kussens, van hoge kwaliteit, zijn allemaal exclusief ontworpen voor De Kussenfabriek en zijn handgemaakt in Nederland. Wij leveren een prachtig uniek product met.


Ligorthesen en kussens van Quattron ondersteunen de houding van benen voor verkleining van decubitusrisico bij buigspasmen en flexie-contracturen. Bestel direct online of bel met een van onze medewerkers. Het boemerangkussen is de ideale ondersteuning voor bewoners die behoefte hebben aan een comfortabele, ergonomische zit- en lighouding.

Het kussen vindt zijn toepassing o. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! De vorm van het kussen is dankzij het zachte en flexibele materiaal eenvoudig aanpasbaar. Sweetdream boemerang zitkussen.


Voorzien van rits zodat u zelf de gewenste vulling kan bepalen. Ideaal voor het zitten in uw waterbed. Zoekt u een hoofdkussen tegen nekklachten? De vulling bestaat uit micro polystyreen korrels. Over het boemerangkussen kan een wasbare, zachte, ademende hoes (S600B) aangebracht worden.


P600B Boemerangkussen 2cm. Boomerang-vormig positioneringskussen. Hoofd-, nek-, schouders- en rugpijnen. Hoes voor boemerangkussen 230cm JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in jouw browser.


Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor jouw browser. Je ligt eigenlijk niet op je buik, maar op je zij. Kussens op maat laten maken in stappen Voor binnen en buiten gebruik Snelle levering en meestal gratis klant-oordeel Nederlands fabrikaat.

Het Boemerangkussen is multifunctioneel kussen omwille van zijn speciale afmeting. Door zijn compacte vorm kan u hem overal gebruiken voor een positionering van elk lichaamsdeel. Geshopt bij de thuiszorgwinkel.


Ja, het is een keertje iets anders. Dit kussen wordt ook als voedingskussen gebruikt wanneer mer een baby voed. Ook bij dit kussen hebben we slopen in wit, ecru en zwart. Op deze pagina vindt u onze leveranciers.


Dit zijn betrouwbare bedrijven die al jarenlang stoffen leveren naar ieder zijn tevredenheid. Het breedste aanbod kussenslopen vind je bij Smulderstextiel De beste kwaliteit Alle maten, kleuren en materialen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts