maandag 15 oktober 2018

Blanke lak 2 componenten

Voor elk automerk en elk model, altijd 1 de juiste kleur autolak spuitbus. Professionele A-kwaliteit, voor 14. Zoek naar componenten lak op de nieuwe KensaQ. K Hoogglans blanke lak in Spuitbus SprayMax. SprayMax beschikt over een ongekend diepe hoogglans en is extreem krasvast.


K spuitbus hoogglans blanke lak is dankzij de - componenten tevens bestand tegen chemicaliën, thinner, is benzinebestendig en bestand tegen extreme weersinvloeden.

Colormatic 2K hoogglans blanke lak is een professionele en sneldrogende blanke lak in een componenten spuitbus. Dankzij de unieke componenten spuitbus wordt deze hoogglans blanke lak extreem har waardoor de lak krasbestendig en benzinebestendig is. Sikkens componenten verf is vaak extra slijtvast en bestand tegen de meest agressieve producten, tevens worden componenten veelal gebruikt bij ondergronden die zwaar belast worden. In ons assortiment hebben wij van diverse leveranciers epoxy en polyurethaan componenten coatings. De SprayMax componenten spuitbus hoogglans blanke lak wordt geleverd in een verpakking van 400ml.


Trae Lyx Naturel Extreme is een extra matte blanke componenten lak voor binnen. Speciaal voor het lakken van trappen, meubels, parket-, eiken- en hardhouten vloeren. Geeft de vloer een ultra matte geoliede uitstraling.


Hoogwaardig, zeer slijtvast.

Prolac autolakken, u kunt bij ons terecht voor autolak, grondlak, blanke lak , Roberlo, Autoschade en nonpaints. Deze - componenten blanke lak in spuitbus biedt tevens een zeer hoge weerstand tegen chemicaliën, is uitstekend benzine- en weerbestendig en na uitharding eenvoudig te polijsten. Wordt geleverd in een professionele Spuitbus met een breedtstraal spuitmond die zorgt voor een fantastische verneveling en garandeert een professioneel eindresultaat. De 2k blanke lak bestaat uit componenten. De blanke lak 2K is volledig transparant, vergeelt niet en is bestand tegen benzine, chemicaliën, krassen, zonlicht en atmosferische invloeden.


De 2K blanke vernis is tevens verkrijgbaar als blanke lak in blik. De 2k vernis is te gebruiken voor diverse oppervlakten in de autoschadeherstelbranche. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel.


Vóór 23:bestel morgen in huis! Kronox Roberlo 6UHS Blanke lak :- Prachtige Hs Blankelak die onverdund verspoten kan worden. Spuitbus blanke lak (2-componenten 200ml Motip) Een prachtige en mooi afgewerkte scooter met deze spuitlak.


Eigenschappen van deze spuitlak. MoTip 2K Blanke Lak is Isocyanaatvrij. Een blanke lak van twee componenten bestaat uit verf met een bindmiddel van een speciale chemische compositie (meestal Epoxy). K blanke lak heeft een professioneel spuitbeeld en is krasvast en UV-bestendig.


Door het toevoegen van verharder start een chemische reactie die ervoor zorgt dat er een harde, duurzame filmlaag ontstaat. Aanbiedingsprijs € 4€ 3Normale Prijs € 411. Voeg toe aan verlanglijst.


DD lak is een zeer krasvaste - componenten polyurethaan lak.

Oorspronkelijk ontwikkeld voor boten maar ook zeer toepasbaar voor bijvoorbeeld het aflakken van polyester, epoxy of metalen ondergronden. Tevens vindt u hier ook alle nodige accessoires en primers voor optimaal resultaat. Zal de watergedragen blanke - componenten lak als afwerklaag ook de vergeling van de S2U op basis van polyurethan-alkydhars tegengaan?


Kijk op onze website of bezoek onze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts