maandag 22 oktober 2018

Wijzonol grondverf

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment! Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! De scherpste Prijs van NL. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Voor 16:bestel morgen in huis. Goedkoopste van Nederland.


Wijzonol grondverf

Grondverf is de basis van een verfklus. Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Universele grondverf op basis van alkydhars. Deze grondlak is ideaal voor al je ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. Je gebruikt deze primer voor het gronden van houtwerk binnen.


De lak is op terpentine basis, dus houdt daar wel even rekening mee. Deze verf kenmerkt zich door de zeer goede hechting is gemakkelijk te verwerken. Bij twee lagen kan deze grondverf tot anderhalf jaar lang overstaan (het hout beschermen zonder aflaklaag).


Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel. Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Sneldrogende, corrosiewerende universele primer op basis van alkydhars.


De grondlak zorgt voor een zeer goede hechting op onbehandeld hout, voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Het is eenvoudig te verwerken en goed schuurbaar. Bestel nu online tot korting ! De inhoudsmaat van 7ml is geschikt voor het gronden van tot m2.


Wijzonol grondverf

De metaal grondlak heeft een zeer goede dekking en is universeel overschilderbaar. De grondlak vormt de basis voor goed en hoogwaardig schilderwerk op houten kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmeringen en dergelijke. We laten jou zien wat er beschikbaar is aan lakverf en aan muurverf, net als met de grondverf die er bij nodig hebt. Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland.


Altijd binnen dagen geleverd! Deze grondverf is prettig in de verwerking en vochtreguleren heeft een uitstekende droogtij optimale doorharding en karakteristieke kwaststreep. We kunnen je aan de hand daarvan aangeven welk product het best geschikt is, zowel voor binnen als voor buiten. Veel van de verf hebben we bovendien al voor je op voorraad. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Wijzonol grondverf

Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Doordat deze lakken huidvet bestendig en ook nog eens gemakkelijk verwerkbaar zijn is de Aqua productlijn populair onder schilders. De afkorting HV staat voor hoog-vullend en is dus perfect voor het gronden van nieuwe houten onderdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts