donderdag 4 oktober 2018

White wash trap

Vind white wash als je nu zoekt. Alle merken voor de laagste prijs! Hoe breng je een wash aan? Breng de wash overvloedig aan met een spalter en veeg eventueel overtollige wash er met een pluisvrije doek weer af, in de richting van de houtnerf.


Niet te zuinig aanbrengen om aanzetten te voorkomen. Klik op: Topp Vit white wash.

Houten trap natuurlijk laten vergrijzen en kleurloos verven. U kunt alle kanten uit met Moose Färg: het is ook mogelijk om uw houten vloer of trap eerst natuurlijk te laten vergrijzen met Gråning vergrijzings middel. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


White Wash is meestal een beits- of was-achtig product en is inmiddels een verzamelnaam geworden voor producten waarmee u uw meubelen, vloer of trap een gebleekte en landelijke uitstraling kunt geven. Met White Wash brengt u een witte waas aan op het hout waarbij de houtnerf geaccentueerd wordt. Mooi white wash stokke tripp trapp eetstoel incl dekje en uitvalbeugel.


Is het nieuwere type dus baby set kan dr ook op. Gebruikt Ophalen of Verzenden.

Een eiken trap waarbij de trap en stootborden zijn behandeld met een white - wash look en zijn afgelakt. De trapbomen zijn wit gelakt. In mijn huis zitten trappen waarvan hardhouten trappen en een beuken trap. De beuken trap is blank hout met een blanke parketlak Nu zou ik graag de overige hardhouten trappen een lichtere uitstraling willen geven.


Kan dit eventueel met white wash of misschien door met een andere techniek? Bekijk de white wash traptreden van Mondea. Zelf een whitewash maken is heel eenvoudig. Hiervoor verdun je Abbondanza krijtverf Pure White ongeveer 1:met water.


Op bovenstaande foto links willen we u laten zien dat het dus geen whitewash hoeft te zijn. Deze kast is afgewerkt meet een combinatie van Paris Grey en Old White waar een wash van is gemaakt. Deze pin is ontdekt door Petra van Wijnbergen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Bij de afgebeelde trappen is dit gecombineerd met stootborden in dezelfde kleur.


Dit geeft de trap een rustige landelijke uitstraling. Met deze nabehandeling blijft de warme en gezellige uitstraling van het hout behouden maar krijgt het toch een frisse, lichte look. Meubels verven met White Wash en hoe je White Wash moet aanbrengen.


Allereerst wat is White Wash ? Doodat de verf zwaar is verdunt dekt het niet en blijft er een dun laagje kleurpigment op het hout of de verf liggen en blijf je de ondergrond zien.

Lees het hele bericht over white wash. White wash is eigenlijk niets anders dan zwaar verdunde verf. Voor een goed resultaat met white wash verf en white wash beits is één behandeling vaak al voldoende. Wanneer u de kleur iets witter of grijzer wilt, dan kunt u het hout eventueel een extra laag geven. Je kunt je meubels ook in white wash meubels omtoveren door de snelle en eenvoudige verdunde krijtverf methode te gebruiken.


Er zijn verschillende kleuren te verkrijgen zoals bijvoorbeeld Old White en Pure White. Bij deze methode heb je zelf invloed op het resultaat, doordat je de verf meer of minder kunt verdunnen. Ik las als tip op internet dat je het beter met een schone zachte niet pluizende doek kan aanbrengen. Alsof je je schoenen poetst.


Dan zie je de strepen van de kwast niet. Glad hout kan je even flink op schuren tegen de richting in, dan trekt de white wash mooi in de nerven. Ook een zogenaamde white wash behoort tot de mogelijkheden. Wie een klassiek interieur bezit, kiest best voor een trap in puur en onbehandeld eikenhout. De verschillende varianten van beukenhout.


Naast eikenhout is ook beukenhout een klassieker voor trappen. Het meeste beukenhout wordt in Europa geproduceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts