woensdag 24 oktober 2018

Platte plooi gordijnen zelf maken

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Navigatie Zelf gordijnen maken Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Afgebeeld zijn de 1-2-3-en plooi.


Voor alle typen het duplohaakje gebruiken. In deze video leer je hoe je een eenvoudige plooi kunt leggen. La Maison Victor zorgt ervoor dat jij moderne en exclusieve kleding zelf kan maken. Het meest bepalend voor de uitstraling van de gordijnen is welke plooi u kiest.


Gordijnen enkele plooi worden veel toegepast om diverse redenen.

Het zijn vaak relatief smalle plooien die allemaal dezelfde richting op gaan. Ze zijn gelukkig vrij makkelijk te maken mits je wel wat gedul flink wat spelden, en een goed strijkijzer bij de hand. Ook willen wij weten welke plooi u wilt maken of wat voor soort band u wilt gebruiken. U heeft de keuze uit band ( bijvoorbeeld het Bandex-band) waar of meer trekkoorden in zitten.


Deze koorden trekt u nadat u het band op uw gordijn genaaid heeft aan en voila, daar verschijnen de plooien. Alleen nog de plooibandhaakjes erin en klaar is uw. Tussen de plooien aan de voorzijde wordt de plooi aan de achterzijde nogmaals doorgestikt. Bij gordijnen die op roedes met ringen hangen wordt dit vaak gebruikt omdat de plooien dan mooier in model blijven.


Houdt jij van royale plooien dan kun je bij inbetweens en vitrages gebruik maken van een driedubbele plooi. Hiervoor wordt nog meer stof gebruikt dan bij een dubbele plooi waardoor de gordijn prachtig ruim vallen. Bij overgordijnstoffen kan deze plooi mooi gecombineerd worden met soepelvallende dunnere stoffen. Stap voor stap uitleg om gordijnen te maken. Heb je een mooie stof gevonden of wil je zelf de gordijnen gaan naaien, dan vind je bij deze site handige stap voor stap aanwijzingen (tips) voor overgordijnen, blinds en ringgordijnen.


Ik heb in het verleden wel wat gordijnen niet al te netjes opgehangen dus ik ben hier heel blij mee en jullie? Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Voor de platte plooien worden prik haken gebruikt.

Bij de platte plooien worden berekent door uw raam breedte x 3. Dit komt omdat er veel stof nodig is voor de platte plooi. Bij kleine ramen staat deze plooi erg mooi! TULAY gordijnatelier Rotterdam kunt u helpen met de platte plooi. Er zit veel stof in zo’n soort gordijn. De platte plooi is vooral geschikt voor voile en vitrage.


Daardoor heeft u weinig inkijk van buiten. Staat tegenover dat een voering niet mogelijk is. P latte plooien zijn ook veelgebruikt, zowel bij gordijn en vitrage staat het prachtig. Ook met een platte plooi komt het gordijn in rechte pijpen komt te hangen. In het algemeen toont een gordijn fraaier naar mate meer stof wordt gebruikt en met deze plooi zit u zeker goed.


Wij maken alles zelf en laten het niemand anders doen! Klant staat bij ons op nummer dus alle werk willen wij met kwaliteit afleveren, vandaar ook dat wij werken aan dubbele plooi gordijnen zelf maken. Soorten plooien voor gordijnen Enkele plooi.


Vooral geschikt voor zwaardere stoffen, Of voor gordijnen die niet langer zijn van 2cm. Voor gordijnen met een enkele plooi heb je acht keer de raillengte nodig. Dubbele plooi oftewel de vlinderplooi. Dit is de populairste plooi , omdat de meeste gordijnen hier erg mooi mee vallen. Vouw voor scherpe plooien met de goede kant van de stof omhoog de eerste gemarkeerde lijn om tot op de tweede gemarkeerde lijn.


Herhaal dat voor de andere plooien en zorg ervoor dat alle plooien in dezelfde richting worden gevouwen. Rijg over de bovenkant van alle plooien om ze vast te maken. ENKELE PLOOI Kiest u voor een overgordijn met een enkele plooi dan bedraagt de vloeite 8. Er wordt dus meter overgordijnstof gebruikt om een meter gordijn te fabriceren met een enkele plooi.


De tussenliggende afstand tussen deze haken bedraagt 10cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts