dinsdag 16 oktober 2018

Houten boedha

Grootste aanbod tuinartikelen. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs.


Houten boedha

Het zijn voornamelijk oude en antieke Boeddhabeelden uit Birma. Op basis van je zoekopdracht hebben we onderstaande producten voor je geselecteerd. Staat er niet bij wat je zoekt?


Klik dan hier voor onze uitgebreide zoekfunctie of navigeer verder via het menu. Wij hebben voor u beelden van verschillende afmetingen en verschillende soorten, neem bijvoorbeeld de lachende houten boeddha of de tedere Indonesische houten boeddha. Bij de Oriental koopt u houten Boeddhabeelden voor een voordelige prijs.


Zittende Boeddha met houten mala cm. Houten Boeddha gemaakt van SUAR hout. Mundomi is een website bestemd voor de detailhandel. Wij leveren helaas niet aan particulieren.


Indien u als particulier geïnteresseerd bent in onze producten. Deze mooie zwarte houten slapende Boeddha is mooi gekleurd en versierd met spiegeltjes. Buddha masker op houten sokkel. In de meditatiezit raakt de Boeddha met de vingers van zijn rechterhand de aarde aan. Toen Boeddha bijna de verlichting bereikt ha probeerden kwade machten hem hiervan af te houden.


Houten boedha

Daarop raakte Boeddha met zijn rechterhand de aarde aan om deze als getuige op te roepen voor de waarheid van zijn woorden. Binnen ons assortiment boeddha beelden, hebben wij ook houten boeddha beelden. Het grootste online winkelcentrum. De houten boeddha beelden verschillen per stroming, van Japans tot Indisch. De meeste houten boeddha beelden zijn met de hand vervaardigd en gemaakt van gecertificeerd hout.


Inclusief een wandhaak om de boeddha aan de muur te hangen. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Galante houten boeddha met de rechterhand gericht naar de aarde, het symbool van de Bhumisparsha Mudra. Om zijn hals draagt hij de gebedsketting.


Onze online collectie Boeddhabeelden wordt maal Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Bekijk meer ideeën over Boeddha , Hout en Boeddhisme. Een houten Boeddhabeeld is een oosterse sfeerbrenger met een mooie boodschap en, volgens de traditie, moet je deze bij voorkeur cadeau geven (of krijgen).


Mooi massief handgemaakte houten boeddha -beeld met prachtig houtsnijwerk. Natuurlijke boeddha van hout. Prachtige, met de hand uitgesneden en bewerkte boeddha uit Bali. Mooi houten Boeddha beeld in goud-antiek-look. Bezoek onze webshop voor een ruime keuze in Boeddha beelden.


Houten boedha

Direct uit voorraad leverbaar! BOEDDHABEELDENKoop online een Boeddhabeeld in de Lotus oosterse artikelen webshop. Wij bieden een grote collectie handgemaakte, veelal houten , Boeddhabeelden.


Wierookhouder houten plankje boeddha. De Happy Boeddha wordt ook wel lachende Boeddha , dikbuik Boeddha , chinese Boeddha , of geluksboeddha genoemd. Na zijn dood werd hij vereerd als volksheld en werd gezien als brenger van geluk. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen.


Houten boedha

Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts