dinsdag 30 oktober 2018

Epoxyhars voor hout

Hoge Kwaliteit gegarandeerd. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Voor een doe-het-zelver is dit een eenvoudig uit te voeren klus dankzij onze uitgebreide stap voor stap handleiding.


Lees de uitgebreide handleiding voor het ingieten van objecten met Epoxy Giethars. Van het beschermen van hout of steen door het aanbrengen van een epoxy coating, tot het repareren van rotte kozijnen.

Maar ook voor een vloercoating in de garage of het waterdicht maken van de badkamerruimte. Om zeker te zijn van het gebruik van de juiste epoxyhars kun je kijken in ons overzicht welke epoxy heb ik nodig. Nadat het hout is geschuurd en gereinigd gaan we een laag epoxy coating aanbrengen.


Weeg beide componenten goed af volgens de juiste verhouding en meng volgens de beker meng methode, zodat de epoxy volledig gemengd is. Nadat de epoxyhars goed gemengd is brengt u deze dun aan met een veloursroller. Een breed assortiment epoxyharsen.


Vanaf euro gratis verzending! Epoxyharsen zijn twee componenten, oplosmiddelvrije kunstharsen die na het toevoegen van een verharder uithardt.

Ze worden voor heel veel doeleinden gebruikt. Wilt u hulp bij het kiezen van de juiste epoxy? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Vind de beste selectie epoxyhars voor hout fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit epoxyhars voor hout bij Alibaba. Voor de duidelijkhei onderscheiden we het wederom als bekleding, giethars, reparatielijm en plamuur: Verkrijgbaarheid vloeibare epoxyhars voor lamineren en bekleden: Niet verkrijgbaar bij Gamma, Praxis, Karwei, Action etc.


Wel bij diverse online aanbieders en verfgroothandels. Epoxyhars is een veelzijdige hars voor uiteenlopende doeleinden. Zo worden epoxyharsen gebruikt voor vloeren, jachtbouw, tafelbladen, ingietingen, barbladen, siergrindvloeren, verlijmingen van hout , bekledingen en nog veel meer. Voor het verven van een parketvloer of houten vloer heb je bij GAMMA de keuzen uit diverse houtlakken en parketvernis. Of kies voor olie of wax ter bescherming en verzorging van het hout.


Bekijk ook ons aanbod betonverf. Met een betonverf verf je een stenige ondergrond verven in de kleur die je zelf wilt. Zorg er voor dat het te bekleden oppervlak egaal en strak is. Indien u rotte stukken heeft weggesto-ken dan moet u dit met epoxy- of polyesterplamuur weer opvullen. Dit is om een betere hechting te krijgen van de plamuur.


Standaard universele epoxyhars voor het conserveren en lijmen van hout , het impregneren van glas- en koolstofweefsels, het maken van krimpvrije gietstukken in combinatie met vulstoffen. Oplosmiddelvrij, transparant. Toe te passen bij het bouwen, repareren, restaureren van houten en polyester schepen, kano’s, tanks.

Universele epoxy met snelle verharder is de meest verkochte variant. Heeft u mooi authentiek hout met bijvoorbeeld nerven of knoesten? Epoxy is uitstekend geschikt om hout mee te conserveren, verlijmen of te restaureren. Geen wonder dat epoxy tegenwoordig veelvuldig gebruikt wordt bij het bewerken van hout. Een laag epoxy kan worden aangebracht op hout en geeft een mooi glanzend uiterlijk.


De epoxy giethars van Resion bestaat uit epoxyhars EP BASIS en epoxyverharder 2K GIET. Voordat je aan de slag gaat dien je beide componenten in de juiste mengverhouding goed met elkaar te mengen. We raden aan hiervoor gebruik te maken van een weegschaaltje, een mengspatel en een mengbeker. Zijn de randen van het kozijn ook beschadig maak dan van een paar stukjes triplex een bekisting voor de houtrotvuller. Bekleed dit met plasticfolie aan de binnenzijde.


In dit voorbeeld een statafel voor een drankleverancier met een tafelblad gevuld met dranklabels. Epoxyharsen vormen een groep polymeren met een belangrijke toepassing in coatings. Het is een tweecomponentenlijm en wordt voor vele toepassingen gebruikt, zowel industrieel, huishoudelijk als in de vliegtuigmodelbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts