vrijdag 5 oktober 2018

Foto wissellijsten action

Uw Ingelijste Foto met Passe-Partout in Galeriestijl. Schiet op, deze aanbieding loopt binnenkort af. Shop direct wissellijsten online. Beslist de laagste prijzen.


Deze wissellijst heeft een luxueuze uitstraling, 10mm brede rand met een facet randje. De lijsten die kleiner zijn dan 40x40cm kunnen opgehangen worden aan de gaten in de veren.

De grotere formaten worden geleverd met ophangdraad. Wanneer je een foto hebt bestaat er een grote kans dat je deze aan je muur op wilt hangen. Dit kan uiteraard niet zomaar, want hiervoor is een fotolijstje nodig. Een fotolijst kan je gemakkelijk aan de muur ophangen.


HORNBACH biedt je een groot assortiment aan fotolijsten. Over ons Action Social Responsibility Newsroom Werken bij Action Expansion Klantenservice. Heb je veel foto ’s, maar niet de ruimte om ze allemaal te laten zien?


Wissellijsten zijn dan een uitkomst voor als je regelmatig van foto ’s wilt wisselen.

Alle informatie over zelf inlijsten en inlijst begrippen vindt u in onze productinformatie. Kwantum, daar woon je beter van! Lijsten voor schilderijen, posters of foto ’s koopt u bij Zelfinlijsten.


Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen. Haal vandaag nog die wissellijsten in huis. Bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen, nabij Ede, Nijmegen, Arnhem en Veenendaal bent u aan het juiste adres voor al uw bloembakken, kamerplanten, tuinplanten. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past.


Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm. Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode. De wissellijst in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Het grote voordeel van wissel lijsten is dat u de foto ’s of posters snel en eenvoudig kunt wisselen.


Wanneer u uitgekeken bent op een foto , vervangt u deze dus op eenvoudige. Veel mensen kiezen voor lijsten omdat zo’n mooie poster het vaak niet verdient om met plakband of punaises aan de muur te worden bevestigd. Want vaak ziet een poster er pas echt mooi uit als er een bijpassende wissellijst omheen zit.


Een poster gaat er duurzamer en waardevoller uitzien door een mooite wissellijst. Het brede assortiment van Fotolijsten. Door ervoor te zorgen dat de lijst bij uw interieur en de nog in te lijsten foto past, wordt het verhaal achter de foto of poster extra benadrukt.

Neem dan gerust contact met ons op. U heeft dus gekozen voor een randloze fotolijst, ook wel randloze wissellijst genoemd. Dit type fotolijst is verkrijgbaar in varianten: fotolijst randloos helderglas of fotolijst randloos anti reflectieglas. De keuze voor het typen glas hangt sterk af van de plek waar u de lijsten gaat ophangen. Wanneer u aluminium wissellijsten toepast kunt u regelmatig van foto en afbeelding wisselen.


De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek. Bestel nu extra voordelig rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek, ruim 30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts