vrijdag 12 oktober 2018

Figuurglas dubbel glas

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage! Eenvoudig online bestellen.


Zoek naar dubbel glas op de nieuwe KensaQ.

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Bekijk de scherpe prijzen van JLM Glas. Gratis bezorging op locatie! Abstracto (draadglas), Aero, Africa Alt.


Wij leveren dit product in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) en in België. Figuurglas voor groothandelprijzen. Glaskoning is er trots op ook aan particulieren figuurglas voor groothandelprijzen te kunnen bieden.

De mogelijkheid van het online bestellen maakt het voor particulieren bovendien veel gemakkelijk om aan dit type glas te komen zonder daarvoor de deur uit te hoeven en prijzen te vergelijken. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende diktes van het glas en de spouw. De Online Glasgroothandel.


Wij verkopen onder andere: dubbel glas , enkel glas en veiligheidsglas. Standaard figuurglas is enkel glas en is dus niet geschikt om te gebruiken in een situatie waarbij het glas een scheiding vormt tussen binnen en buiten. Bestel figuurglas op maat online bij Glasdiscount. De levertijd van enkel glas , gelaagd glas , figuurglas en isolatieglas is ca. Bij combinatie geldt langste levertijd.


Het patroon wordt met een reliëfwals bij hoge temperaturen in een zijde van het glas gedrukt. Vrijwel elke soort figuurglas kan worden toegepast in isolatieglas. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Enkelglas uitgevoerd met een patroon, soms ook gekleurd.


Standaard gefigureerd glas is enkel glas en is, door de lage isolatiewaarde, niet geschikt om toe te passen in buitengevels. Het glas heeft figuren zoals ribbels, bobbels etc. Verkrijgbaar als gehar gelaag gezandstraald of dubbel glas. Imagin decoratief glas leent zich perfect voor binnen- en buitentoepassingen. Beglazing is te verkrijgen in vele variaties, kleuren en dikten.


Dit type glas geeft iedere ruimte een intieme sfeer.

Vele designs zijn leverbaar met een heldere of een gezandstraalde afwerking. Diverse figuurglassoorten kunnen in gelaagd glas worden uitgevoer kunnen gehard worden, kunnen geslepen worden en kunnen worden gecombineerd met isolatieglas. Het is op exact dezelfde manier gemaakt en uit dezelfde grondstof als helder glas. Het enige echte verschil is dat er een figuur in gewalst wordt. Glas bestellen via internet, het kan!


Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om ongewenste inkijk tegen te gaan met behulp van glas : Gefigureerd glas. U heeft het vast eerder gezien, glas met een motief, een bobbeltje, streepjes, krassen of welk patroon dan ook. Er zijn honderden soorten figuurglas in omloop.


Afhankelijk van het reliëf zal er meer of minder zichtbaar zijn achter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts