vrijdag 26 oktober 2018

Gordijnen voor schuifpui

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Uitstekende kwaliteit en bijzonder veilig. Veel lichtinval in het interieur, zonder aan isolatie te verliezen.


Ontdek ons ruime assortiment! Ideaal voor de schuifpui zijn gordijnen.

Overdags geven gordijnen veel sfeer aan de schuifpui. Avonds schuif je de gordijnen dicht, waardoor je warmte binnenhoudt en volledige privacy hebt. Gordijnen zijn een echte sfeermaker in vrijwel elke woonruimte.


Als u bijvoorbeeld overdag veel daglicht binnen wil krijgen, zonder dat het hinderlijk is, dan kunt u kiezen voor een Voile of Vitrage gordijnen. Een schuifpui is een stevig oppervlak om te bekleden. Dat geldt eigenlijk ook voor een erker, of mooie openslaande deuren. Wat de mooiste raamdecoratie voor deze situatie is hangt erg af van je smaak.


Een goede, betaalbare optie is uiteraard een gordijn.

Dat is bij uitstek geschikt om grotere raampartijen te bekleden. Tip 1: rolgordijnen voor uw schuifpui Veel mensen kiezen voor rolgordijnen voor hun schuifpui. Rolgordijnen zijn extreem licht en eenvoudig te bedienen. U trekt ze snel en eenvoudig omhoog, waardoor u de schuifpui meteen kunt gebruiken. Daarnaast kunt u met rolgordijnen en duo rolgordijnen de hoeveelheid lichtinval en privacy goed bepalen.


Het is ook een aanrader om te gebruiken in combinatie met een schuifpui. En die hebben wij hier voor jou op een rij gezet. Waar je op moet letten als je gordijnen voor een schuifpui kiest.


Die zijn namelijk heel geschikt voor een schuifpui als je ze maar wel slim ophangt. Ze hoeven namelijk helemaal niet in de weg te hangen. Wij hebben een schuifpui van ik schat meter bree daanaast nog meter muur aan beide kanten waar gordijnen voor hangen.


Wij kijken vanuit de schuifpui onze achtertuin in, als het donker is doen we de gordijnen dicht. Achter ons huis kan er vanuit woningen vanaf de bovenverdieping bij ons binnen gekeken worden. De paneelgordijnen van OER zijn de ideale oplossing voor schuifpui of serre! U kunt kiezen uit veel verschillende dessins en sferen. Doordat u de paneelbreedte zelf kunt bepalen, heeft u rechtstreeks invloed op de uitstraling in uw woonkamer.


Uniek is de elektrische bediening voor de panelen. Wilt u een pasklare oplossing voor de situatie bij u.

Naast de inbreng van sfeer is het belangrijk dat de raambekleding het bedieningsgemak van de schuifpui niet in de weg zit. Voor veel schuifpuien wordt er gekozen voor gordijnen. Je kunt kiezen voor vitrages, inbetweens of overgordijnen.


De mooiste gordijnen voor openslaande deuren of een schuifpui. Je kunt ook kiezen voor een dubbele laag gordijnen : vitrages of inbetweens én gordijnen van een dikkere stof. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout.


Binnen werkdagen geleverd. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Ga je een gordijn ophangen voor de schuifpui , dan ben je doorgaans wat beperkter in je keuze in de volgende gevallen.


Bij het ophangen van een gordijn voor je schuifpui moet je er altijd voor zorgen dat de convectorput vrij blijft. Deze dient altijd aan de kant van het zit- en leefgedeelte van jouw woonkamer te blijven. Onze medewerkers adviseren en ondersteunen u hierbij graag! Met de juiste keuze in raambekleding voor uw schuifpui is het mogelijk om uw privacy te bewaken, zonder dat u veel lichtinval verliest. Wij beschikken over een uniek soort plisségordijn in ons assortiment.


Raamdecoratie voor de schuifpui is dus wat je zoekt. De Splendid Pliss is een uitkomst als raambekleding voor uw schuifpui. Speciaal voor onze kunststof kozijnen hebben wij Keje raamdecoratie in het assortiment. Zowel voor draaikiep als vaste ramen. Wij verzorgen alleen raamdecoratie voor kunststof kozijnen geproduceerd door Ploeg kozijnen.


De raamdecoratie producten worden bevestigd zonder boren of schroeven! Hagen, zo bij u thuisbezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts