woensdag 17 oktober 2018

Wereldkaart voor aan de muur

Bekijk ons menu en bestel uw favoriete afhaalmaaltijd gemakkelijk online! Vind hier alle deals in National! Een wereldkaart aan de muur is een van de laatste woontrends. Deze houten wereldkaart van hoge kwaliteit is verkrijgbaar in diverse houtsoorten en twee formaten.


Het is een prachtige, luxe wereldkaart op hout voor aan de muur , in groot formaat en mooi afgewerkt.

Op de wereldkaart van hout zijn bovendien de landgrenzen ingegraveerd. Zo’n kaart past in elke ruimte. Je kunt ‘m bijvoorbeeld in de woonkamer boven de bank hangen of aan de slaapkamer muur. In onze collectie vind je verschillende soorten wereldkaarten. Bekijk het bord Wereldkaart Wand van jackybie op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Wereldkaart wan Wanden en Interieur. Welke soorten wereldkaarten voor aan de muur zijn er?

Een Wereldkaart aan je muur. Het hoort bij de moderne reiziger. Je hebt ze in alle soorten en maten, alsook in.


Je zocht naar: houten wereldkaart ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Wat je echter ook zou kunnen overwegen zijn grote wereldkaarten voor aan de muur. Deze prachtige wereldkaarten geven jouw kamer een uniek effect: of het nu gaat om de woon- of om de slaapkamer.


Verschillende soorten wereldkaarten voor aan de muur. De wereldkaarten die je aan de muur kunt hangen zijn er niet alleen in veel afmetingen, maar ook. Met de pin-points (locatiemarkers) kun je eenvoudig bijhouden welke landen je allemaal hebt bezocht.


Tips voor het kiezen van de juiste wereldkaart. Waar moet je rekening mee houden als je een wereldkaart voor aan de muur wilt? Voor boven een bed of bureau is het mooi als de wereldkaart op de muur even breed is als het bed of bureau.


De collectie Landkaarten bij Werk aan de Muur staat vol landkaarten, wereldkaarten en plattegronden.

Kies voor een klassiek interieur een ouderwetse landkaart zoals je deze nog van de lagere school kent. Zoek je een kaart bij een strak en modern interieur, dan zijn creatieve typografische wereldkaarten , zoals de werken van Stef Van Campen. Op een wereldkaart met kraslaag kun je bijhouden welke landen en steden je al hebt bezocht. Je ziet meteen waar je al bent geweest en kunt gemakkelijke nieuwe reizen of stedentrips plannen. Voor kinderen is het een speelse manier om de wereld beter te leren kennen.


Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Kijk snel welke stijl bij jou past, want er is reuze veel keuze! Wereldkaarten voor aan de muur in je huis zijn nog steeds aan een opmars bezig.


Stijlvolle poster met een wereldkaart in zilver metaal op een witte achtergrond. Mooie wanddecoratie voor aan de muur. De Luxe Houten Wereldkaart van MiMi Goods is een schitterende decoratie voor aan de muur.


Deze set is een DIY pakket met alle benodigdheden om de Luxe Wereldkaart aan de muur te bevestigen. De uitgebreide handleiding met overzichtelijke foto’s beschrijft in eenvoudige stappen de volgorde van montage. Voor velen is het vanzelfsprekend te weten waar de europese landen liggen. Echter houdt de pret snel op als bijvoorbeeld gevraagd wordt waar Vanuatu ligt (hint: boven Nieuw-Zeeland). Technologie is behulpzaam als het op kaarten aankomt, maar het blijft voor veel mensen toch fijn om iets fysieks in de hand te hebben.


Voor welke wereldkaart hebben wij gekozen? Er zijn veel verschillende soorten wereldkaarten te kiezen. Ik vond in eerste instantie de wereldkaarten met dieren, speciaal voor de kinderkamers het leukste.


Alleen heeft onze dochter niet meer veel ruimte over aan haar muren en onze zoon heeft een vrij kleine kamer. Er bestaan ook grote wereldkaarten voor aan de muur met het dierenrijk bijvoorbeeld. Super gaaf voor in een grote kinderslaapkamer. Ik ben in elk geval fan van deze interieurtrend!


Ik kan mij voorstellen dat voor mensen die al veel gereisd hebben het ook heel gaaf is om zo’n wereldkaart voor aan de wand te ontvangen. Op de foto hieronder zie je de kurkwereldkaart op mijn muur. Het bevestigen ging snel en de kwaliteit is erg goed. De kaart is soepel maar wel stevig en enkele millimeters dik.


Met de bijgeleverde spijkertjes hang je de kaart makkelijk aan de muur. In de toekomst hoop ik de wereldkaart een nieuwe bestemming te geven maar dan in Mexico. Of droom je ervan om te reizen?


Dan is dit echt iets voor jou. Wij leveren ver­schil­lende soorten kaarten van Neder­lan Europa, de wereld en onze leuke kinderkaarten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts