maandag 15 oktober 2018

Mortex prijs

Het aanbrengen en afwerken van een mortex vloer is een redelijk arbeidsintensieve klus. Dit is een all-in prijs maar exclusief gereedmaken van de ondergrond (egaliseren, stabiliseren). Onze prijzen schommelen tussen 1euro per vierkante meter voor vloeren tot 2euro per vierkante meter voor douches (zonder extra kosten). Afhankelijk van het project bevinden de prijzen zich tussen deze marges.


We plaatsen vlak per vlak zodat we steeds de droogtijd van mortex onder controle hebben.

De Mortex prijs ligt ongeveer tussen de €- €per m2. Hierbij gaan we uit van een laagdikte tussen en 3mm, waarbij tenminste technische (waterdichte) en decoratieve laag is aangebracht. In de onderstaande tabel hebben we de Mortex prijzen per men per laagdikte voor je uitgerekend. Hoeveel kost een mortex gietvloer? Een mortex gietvloer is duurder dan de meeste gietvloeren.


Hier krijg je wel een unieke vloer voor terug met vele voordelen. De volgende tabel geeft de prijs weer inclusief BTW, arbeidskosten en materiaal. Daarom is Mortex zeer populair voor het geven van een exclusieve look aan badkamers en zwembaden.

Net zoals bij de vloerbekleding zorg je voor een uniform geheel door ook meubels zoals wastafels, badkuipen en kasten af te werken met Mortex. Bovendien is Mortex waterdicht en kan het ook op de wand aangebracht worden, wat voornamelijk in badkamers met open douche visueel aantrekkelijk is omdat de vloer en de wand dan naadloos in elkaar overlopen! Contact met ons opnemen verplicht u tot niets, wij sturen u geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Indien u dat wenst nemen we samen met u ter plaatse een kijkje zodat u duidelijk kunt aangeven hoe u een en ander voor ogen heeft. U zult in de offerte zien dat de Beal Mortex prijzen een goede prijs -kwaliteitsverhouding hebben.


Mortex wordt veel toegepast bij badkamerrenovaties en vloerrenovaties waarbij op de bestaande vloer een aantal lagen Mortex wordt geplaatst. Het uitzicht van het materiaal heeft de typische bétonciré-look of tadelakt-look. Prijs Mortex gietvloer plaatsen. Onderstaande prijzen zijn inclusief plaatsing, exclusief BTW.


Dat is eigenlijk altijd geklungel en een heleboel stof, want die gastjes moeten schuren om de boel glag te krijgen. Geef mij een baksteen en een schuurmachientje en ik krijg hem ook wel glad. StoopenMeeus heeft een veel beter alternatief.


Even waterdicht, zo hard als beton en tegen de helft van de prijs. Mortex geeft, net als beton ciré, een authentieke steenachtige betonlook aan het oppervlak. Mortex is een pleister met waanzinnige en unieke prestaties. Een Mortex vloer is in allerlei moderne en klassieke kleurtinten verkrijgbaar.


Technische en esthetische bekleding, Mortex biedt een uniek resultaat, op basis van de know-how en vaardigheden van de mortex -applicator!

Om een ondergrond bedekt met Mortex of een gepolijst beton in zijn mooiste aspect te behouden, moet deze worden beschermd tegen vlekken en kalksteen, en op passende wijze onderhouden worden zoals een natuursteen. Laat u verwennen door een continue coating met een uniek mineraal aspect! Voor uw douches, badkamers, enz. Originele Mortex van Beal voor een correcte prijs ! Wij zijn helemaal vertrouwd met het procedé om mortex perfect naadloos aan te brengen. Wat mortex kost, hangt van de situatie ter plekke af.


Door zijn uitstekende eigenschappen is het een product dat voor heel veel toepassingen geschikt is. Kies dan voor een van de vele varianten van stucwerk. Prachtig stucwerk in uw woning.


U w ilt uiteraard dat uw woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamers word voorzien van mooi en strak stucwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts