donderdag 18 oktober 2018

Glasvlies plakken

Vind een erkende behanger via Werkspot. Kies zelf je ideale vakman. Renovlies of glasvezelbehang laten aanbrengen door een ervaren behanger. Voor bestaande bouw en nieuwbouw.


Breng het behang aan (tegen de loodlijn) in de natte lijmlaag.

Plak de volgende baan stotend (=zonder overlap) aan de eerste baan. Let op: de binnenzijde van de rol (gele streep) is de plakkant! Controleer met de waterpas of de baan goed loodrecht zit en druk het behang overal goed in de lijm.


Welkom bij de Kleurmakers. Schildersbedrijf De Kleurmakers is uw betrouwbare en flexibele. Glasvezelbehang aanbrengen kunt u zelf.


Het hele jaar plakken wij renovlies als u twijfel hoe het er uitziet komt gerust bij een klant van mij kijken dan weet u dat wij kwaliteit leveren.

Wij doen renovlies of glasvlies door bijna het hele land plakken. Deze glasvlies is ook stootvaster en brandveiliger en uitermate geschikt als alternatief voor stucwerk. Allereerst geeft het een net zo vlak resultaat als stucwerk. Het grote verschil met stucwerk is dat glasvlies scheuroverbruggend is.


Daarnaast is het zeer stootvast. De (zet)scheurtjes in uw nieuwbouwwoning worden met glasvlies opgevangen. Lelijke scheurtjes behoren met glasvlies tot het verleden!


Dat is het grote voordeel van onze glasvliesbehang. Wij brengen renovlies behang aan voor bestaande en nieuwbouwwoningen, met renovlies behang bent u verzekerd van een moderne uitstraling. Als na het plakken van de renovlies behang alles word gekit en afgewerkt zien de muren of plafonds eruit alsof ze zijn gestuct!


Mocht je toch besluiten glasvlies te plakken , dan is het raadzaam om de ondergrond eerst voor te behandelen met lijm om te veel zuiging te voorkomen. Een dag later zou je het behang dan aan kunnen brengen. Wees niet te zuinig met de lijm.


Later zullen we de moeilijke onderdelen van behangen behandelen. Daarin zullen we laten zien hoe je het beste behang kan plakken , welke soorten behang je hebt en hoe je langs moeilijke objecten moet plakken. Het materiaal komt zowel in een geperste als een geweven structuur voor.

De eerste variant is ontzettend glad en wordt ook wel stucbehang genoemd. Het resultaat lijkt namelijk precies op stucwerk, maar is daarentegen stootvast en scheuroverbruggend. Hoe Moet Ik Glasvlies Plakken ? Bent u een echte doe-het-zelver? Ook dan bent u op het juiste adres.


Op die manier kunt u zich de kosten van de stukadoor besparen. Renovlies en glasvlies behangen zijn namelijk sterk, kras- en stootvast, overschilderbaar, naadloos, eenvoudig schoon te maken en hebben het uiterlijk van een gestuukte muur. Wat zijn de kosten voor het aanbrengen van glasvezelbehang? Werkspot helpt je op weg met het berekenen van de kosten. Uitgaande van de kleur wit ofwel een lichte tint.


Bij de keuze voor kleuren met veel pigment ofwel een felle kleur kan er kleurtoeslag bijkomen. Het kan dan wel nodig zijn dat de wand vaker voorzien dient te worden met muurverf. Gebruikelijk is het om het behang te plakken en dan 2x saus aan te brengen. Mijn eigenlijke vraag nu bij Gamma was of ik hier over heen kon gipsen.


Eerder wel eens gehoord dat dit niet kon, omdat het zou loslaten. De Gamma zei doordat de pleisterlaag er goed dicht op zit het goed mogelijk is. Mocht je toch persee nieuw willen hebben dan zou ik toch maar een vers behangetje plakken en niet over elkaar omdat je anders waarschijnlijk lucht bubbels krijgt.


En als dat kan, moet ik dan ook voorstrijk gaan gebruiken? Als het niet kan, ben ik bang dat ik alle onderliggende lagen behang eraf moet gaan halen en dat is nogal een werk. Een van de soorten glasvezel behang is glasvlies behang. Net als bij de andere soorten van dit behang komt er ook bij glasvlies behang geen papier aan te pas.


Glasvlies van ons onderscheidt zich dan weer van de andere soorten doordat de structuur van de glasvezels soms zichtbaar is bij andere leveranciers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts