donderdag 25 oktober 2018

Borden riverdale

Borden riverdale

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Kies uit producten vanaf € 99. Riverdale bij Smulderstextiel. Ruim assortiment online bestellen!


Borden riverdale

Er zijn weinig items in je uitzet die zo divers en intensief gebruikt worden als servies. Tijdens het ontbijt, de lunch en het diner komen borden , schaaltjes en mokken op tafel. Omdat je het zo vaak gebruikt, wil je dat je servies van hoge kwaliteit is. Dit zorgt ervoor dat u het servies kunt mixen met zowel een klassieke als een moderne inrichting. Natuurlijk uitstraling van de borden.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Dishwasher en microwave safe. Je geniet graag van het leven. Zelfs in alledaagse dingen vind je schoonheid.


Borden riverdale

In het bereiden van een heerlijke maaltijd bijvoorbeeld. Hier steek je graag veel tijd en aandacht in. Op een mooi gedekte tafel met stijlvol servies komen jouw lekkernijen nog beter tot hun recht.


Riviera Maison gaat nog een stapje verder naast alleen servies. Naast prachtige borden en glazen kun je je collectie ook uitbreiden met bijpassende taartplateau’s, voorraadpotten, keukenorganisers, etageres, schalen en serveerborden. Bekijk alles met riverdale borden ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Op zoek naar een specifiek item om jouw serviescollectie compleet te maken? Haal vandaag nog die borden in huis.


Ontdek ons unieke assortiment borden. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Rieten Bordenrek Leuke opbergmand voor op het aanrecht en met een handig hengel. Alle rieten woonaccessoires zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit riet.


Stijlvol en praktisch tegelijk. Het bord is gemaakt van wit porselein en fraai gedecoreerd in Japanse stijl met blauwe strepen. Mooi kerstservies maakt een pronkstuk van je kersttafel. Ook smaakt je kerstdiner lekkerder van een mooi servies én uiteraard ziet het er ook mooier uit. Het Bossa Nova bord wordt geleverd per twee stuks.


Het bord is volledig gemaakt van loodkristal en blijft erg lang van goede kwaliteit. Daarnaast kunnen deze borden ook in de vaatwasser. Wat dit bord uniek maakt is het gevlochten design die een stijlvolle uitstraling heeft. We hebben ze in alle maten en vormen, vierkant en rond.


Borden riverdale

Zo maak je van ieder ontbijt, lunch of diner een bijzonder moment. Wij maken gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw ervaring op onze website. Wij delen deze cookies ook met derden voor advertenties en analyses.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts