maandag 22 oktober 2018

Gehard glas iphone 6

Op werkdagen voor 17:bestel morgen in Huis. Vind gehard glas als je nu zoekt. Specialistisch advies nodig?


Deze zeer sterke screen protector is gemaakt van zogenaamd tempered glass ( gehard glas ). Eenvoudig aan te brengen en te gebruiken met alle hoesjes.

Deze op maat gemaakte Screenprotector voorkomt krassen en houdt ook. Een kras of zelfs barst is zo opgelopen. Er zijn zowel glazen screenprotectors als kunststof modellen. Nummerbehoud altijd mogelijk, altijd gratis. Binnen ons assortiment vindt u voor iedere telefoon passende en effectieve bescherming.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Deze ijzersterke screenprotector is gemaakt van gehard glas. De prestaties zijn exact hetzelfde als het toestel zonder protector.

Gratis verzending - Snelle levering - dagen. De Screenprotector is eenvoudig en zonder luchtbellen aan te brengen. Dit is geen dunne plastic achtige folie, maar een dunne, knalharde, glasplaat! Coolblue: alles voor een glimlach. Ook online het grootste assortiment telefoon-screenprotectors met de juiste prijs!


Een groot scherm moet goed beschermd worden! Je hebt de keuze uit een matte of transparante beschermer of eentje van gehard glas. Installatie van een gehard glas.


Het aanbrengen van een glazen screen protector is ook een stuk makkelijker dan bij een display folie. In elke verpakking zit namelijk een alcoholgaasje, schoonmaakdoekje en een stof absorberende sticker. Als het display eerst grondig wordt schoongemaakt kan de glazen screen protector gemakkelijk worden aangebracht.


De screenprotector is 1 transparant en je touchscreen blijft volledig bruikbaar. Beschermt je toestel bij vallen, stoten, krassen en waterdruppels. Scherpe voorwerpen zoals sleutels kunnen je scherm niet beschadigen. Deze protector is gemaakt van 9H gehard glas en is volledig transparant. Een screenprotector is altijd aan te raden, en al helemaal deze tempered glass bescherming.


Hij is gemaakt van glas en zo’n mm.

Nadat je deze screenprotector hebt aangebracht, zal je geen enkel krasje meer aan treffen op je beeldscherm. Door het glas is de protector extra sterk. De speciale coating voorkomt vingerafdrukken en andere vettigheden en zorgt ervoor dat het scherm gemakkelijk schoon te vegen is.


Aantal stuks: Beschikbaar. Ondanks zijn dunne dikte, absorbeert deze film vooral schokken en stoten terwijl hij een zekere gevoeligheid voor aanraking biedt. Weet je niet zeker welk type telefoon je hebt? Neem contact op met GadgetBay en we helpen je graag verder. De reparatie is niet eenvoudig, daarom raden wij deze reparatie aan voor reparateurs.


Stappenplan voor het erafhalen van een tempered glass screenprotector Het is belangrijk dat u eerst een nieuwe screenprotector koopt , omdat uw telefoon anders niet beschermd is tegen krassen en barsten! Het voordel hiervan is dat men minder lestsel zal oplopen bij het stuk gaan van de ruit. Wij leveren gehard glas in de volgende diktes: 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm.


Daarnaast is er nog de keuze voor gehard satin of voor extra helder in uiteenlopende diktes. Gehard glas in diverse diktes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts