vrijdag 5 oktober 2018

Lampenkap verven met acrylverf

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. De Grootste Verfleverancier van Nederland. Voordelige lampenkappen op beslist. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Voor een uitgebreide handleiding hoe je met Annie Sloan Chalk. Nee, textiel dat niet voor kleding wordt gebruikt, gordijnen, lampenkappen , stoelhoezen, worden meestal geïmpregneerd met een vuilafstotend product, dit product zorgt ervoor dat de stof niet meer geverfd kan worden met de normale textielverven, die met water gebruikt moeten worden, wel kun je textielverf die je met een kwastje op moet brengen.


Zo gek nog niet of je kunt het bij ons vinden. Gedraaid of ron effen of multicolor, neon of pastel, glitter of natuurlijk lampsnoer. Ik heb een lampenkap die qua materiaal lijkt op deze lamp. Ik vermoed dat de lampenkap van geitenleer is gemaakt.


Lampenkap verven met acrylverf

Het is een zogenaamde hennalamp. Oorspronkelijk geverfd met henna. Vraag: Met welke verf kan ik dit het best verven ? Ik zoek een verf die niet te dekkend is. Nu heeft de lamp een diep gele en oranje kleur.


Het verven van een lampenkap is zeer eenvoudig maar het resultaat groot! Laat de geverfde kap goed drogen (minimaal uur) 3) Breng een 2e laagje verf op 4) Je hoeft de lampenkap niet af te werken met Clear Wax. En daarom stond ik afgelopen zaterdag bij de Action met een tube zwarte en witte acrylverf in mn winkelmandje. Totale schade: €-Vond ik toch iets beter klinken dan €15- ;-) Thuis ben ik aan het schilderen geslagen et voila, zie hier het resultaat! Ik ben er echt super blij mee!


Ik zag op de Canadees Joshua Alexander verven met acrylic paint, maar dan zonder penselen. Is vingerverven met acryl inderdaad link, of is dit weer Noord-Amerrikaanse. Vandaag bestel morgen in huis! De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Leer bij de specialist in Annie Sloan hoe je lampenkappen moet verven met Annie Sloan.


Acrylverf wordt zelfs gebruikt voor het verven van stof – het is dus speciaal ontworpen om diep in de stof te trekken. Lampenkappen verven met Annie Sloan en mooie voorbeelden. Hierdoor kan acrylverf verwijderen uit kleding lastig zijn, maar met onderstaande techniek moet het toch lukken: Gebruik een product met alcohol om de plastic laag af te breken.


Lampenkap verven met acrylverf

Leren schilderen met acrylverf. Schilderen met acrylverf is letterlijk verven met plastic. Het lijkt wel wat op het schilderen in aquarel, maar droogt waterbestendig op. Omdat acrylverf zo veelzijdig is zijn er letterlijk honderden. Als je een gekleurde lamp wilt hebben dan kun je beter een gekleurde lamp kopen, de lampen die bijvoorbeeld voor een feestelijke lampenslinger gebruikt worden.


Als je zelf gewone verf gebruikt is de verf meestal niet transparant genoeg om licht door te laten. Verf is bedoeld om licht te reflecteren, niet om het door te laten. Laat het uitharden en heel voorzichtig schuren met waterproof korrel 3of hoger.


Vervolgens stofvrij maken en daarna kun je elk willekeurige verf aanbrengen in de kleur die je wilt: alkyd verf of acryl verf. Glas verven gebeurd altijd binnen en kan niet buiten! Stap Haal de lamp uit elkaar en ontvet alle onderdelen met een doekje met ammoniak. Stap Haal alle veren van de lamp, schroef de schroefdopjes los en plak de snoeren af met schilderstape. Stap Leg het kapje op zijn kop op een vlak stuk karton.


De binnenkant moet wit blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts