donderdag 25 oktober 2018

Lak mat

Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Moeiteloos en zorgeloos binnen 24u. Probeer Matt zelf kostenloos uit! Wil je meer weten over Matt? Veelgestelde vragen over Matt.

Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Flexa Pure Lak Mat is een matte lak en bevat polyurethaan alkydemulsie.


Dit zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, mooi mat. Bovendien is deze lak uitzonderlijk kras- en stootvast. Uitermate geschikt voor hout, harde kunststoffen en dekkende verf-of beitslagen.


K Matte blanke lak in Spuitbus SprayMax.

SprayMax zorgt voor een matte uitstraling van de lak en is extreem krasvast. K spuitbus blanke lak mat is dankzij de 2-componenten tevens bestand tegen chemicaliën, thinner, is benzinebestendig en bestand tegen extreme weersinvloeden. De kleur van het hout zal na de behandeling met watergedragen parketlak nagenoeg niet veranderen. De lak is vrijwel reukloos.


Parketlak is leverbaar in hoogglans, zijdeglans en mat. De matte lak geeft de behandelde objecten een uitstraling alsof deze met olie behandeld zijn. Daarnaast is de houtlak extra dekkend en geurarm. Geef je kozijnen, deuren en meubels een mat eindresultaat met de matte houtlak. Getoonde productafbeeldingen kunnen afwijken van de ontvangen verpakking.


De matte lak van Perfection koolstof zwart is een duurzame lak van topkwaliteit voor het afwerken van alle soorten materialen binnen en buiten. Transparante lak koop je bij HORNBACH. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast.


Bootlak raden wij je niet aan voor de keuken omdat je aangeeft graag een matte afwerking te willen. De meeste bootlakken geven juist veel glans. Een goede ultra matte lak die erg geschikt is voor de keuken is Trae Lyx Naturel finish.


Let wel op dat matte verven en lakken lastiger schoon te maken zijn dan glanzende verven en lakken.

Omdat de benamingen voor matte verf en lak zo verschillen, kun je jezelf het beste bij de verfspeciaalzaak laten adviseren over de beste matte verf voor jouw woning of matte lak voor jouw meubel. Zit jouw favoriete kleur er toch niet tussen? Geen zorgen, kom gewoon in de winkel langs en dan mixen wij jouw droomkleur voor je.


Bij Praxis vind je naast matte lak ook hoogglans en zijdeglans lakken. Je kunt hierbij kiezen voor lak in blik of spuitverf lak. Deze verf is uitsluitend geschikt voor binnenshuis gebruik. Histor Perfect Finish Lak Mat liter - Hoornwit.


De PU- Lak Mat is te gebruiken voor alle soorten houten vloeren en meubelen, zelfs voor zwaar belaste toepassingen zoals bijv. Ook op betonnen aanrechtbladen kunt u deze PU- lak mat gebruiken. Op basis van polyurethaan dispersie. Lakmeubelen in matte uitvoering blijven moeiteloos overeind in zowel strakke moderne als klassieke interieurs.


Greeploos zonder franjes, verticale v-groefjes. Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang, dat ik word geïnformeerd over producten (en diensten) van AkzoNobel, met inbegrip van. In mijn huis zijn de oude deuren helemaal mat. De trappenlak heeft een matte afwerking en een antislip werking, dit zorgt voor meer veiligheid op de trap. Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op een andere laklaag.


Ongeveer uur na aanbrengen van de lak is de trap weer beloopbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts