vrijdag 19 oktober 2018

Decomode gordijnroede

Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Bekijk de populairste artikelen.

Al verkrijgbaar vanaf €274. Kies uit producten vanaf € 100. De eenvoudig te monteren zwarte gordijnroede van Decomode is verkrijgbaar van 1tot 240cm. Deze gordijnroede is 240cm lang en heeft een diameter van 28mm. Een uitschuifbare gordijnroede van DecoMode inclusief het benodigde bevestigingsmateriaal.


Deze moderne en decoratieve gordijnroede van DecoMode is uitgevoerd in een RVS kleur. De gordijnroede heeft een lengte van 200cm, een diameter van 16mm en is tevens verkrijgbaar in andere afmetingen en kleuren. Betaal in de winkel met uw eco-cheques.

Sencys steunen zelfklevend wit - stuks. Welkom bij Scoupz of maak een account aan. De exact op maat geleverde roedes worden meestal aan wandsteunen opgehangen. Een fraaie oplossing tussen twee wanden is ook om gebruik te maken van wandrozetten.


Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen. Misschien wil je een statement maken met een RVS gordijnroede , zwart staal of eentje van hout. Je vindt bij Praxis gordijnroedes of gordijnrails ook in de traditioneel zwart en wit. Gordijnrails of gordijnroedes. De set beschikt over een dubbele rails.


De verpakking bevat: - buis metaal (diameter 19mm) stuks- ringen met knijpers (bij lengte 160cm-stuks, 200cm-stuks)- dragers, met een afstand van de muur tot roede van ca. Groot assortiment Goede service Hoge kwaliteit Eerlijke prijzen. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! En datzelfde geldt dus ook voor gordijnsteunen.


Immers, aan de gordijnsteunen hang je je gordijnroede op. Bij Kwantum hebben we een ruim assortiment verschillende soorten gordijnsteunen. Zorg dat de keuze voor jouw steunen past bij de gordijnen, ophanghaken gordijnroede die je kiest.


Zo vormt je nieuwe raambekleding een mooi geheel.

Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen. We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie. Zowel gordijnrails als roedes bevestig je aan muur, plafond of kozijn. Een roede hang je op aan de muur voor het kozijn of aan het plafond.


Als je roedes aan de wand wilt bevestigen, heb je ook steuntjes nodig waar de roede op ligt. Bevestig eerst de steunen. Op deze pagina is er een volledige overzicht in de kleur Zwart: gordijnroedes , rail-roedes en gordijnrails.


Nieuw zijn de gordijnroedes in de kleur Grafiet: zachter en warmer dan Zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts