maandag 15 oktober 2018

Billy boekenkast hack

Billy boekenkast hack

Kasten zijn onmisbaar in úw Huis. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Stel zelf uw droombank samen. Combineer uw bank met fauteuils. Coolblue: Alles voor een glimlach.


Specialistisch advies nodig? Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Boekenkasten online bestellen. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


I started with ikea billy bookcases and modified them to look custom! Een tijdje geleden hebben we het kantoor laten zien van Architect en interieurontwerpster Kristina Steinmetz, die haar IKEA Billy boekenkasten gepimpt heeft met schuifdeuren van stoere OSB planken. Ook vandaag willen we jullie inspireren met een hack van de IKEA Billy kast.


Billy boekenkast hack

Bekijk het bord ikea billy hack van karimaoemjasem op Pinterest. Dan is deze IKEA- hack misschien wel precies wat je zoekt! Je kunt ontzettend veel kwijt in deze kast en je kunt hem zo groot maken als je zelf wilt. Om te ontdekken welke stappen je allemaal moet volgen om deze kast zelf te maken, klik je hier! Nogmaals de BILLY boekenkast.


De BILLY boekenkast ken je inmiddels wel. De kinderkamer is een ruimte waar je een fantastische speelplaats voor je kinderen kunt bouwen. Echter: ook in dit geval zijn die mooie kinderbedden en speelhoeken zo ontzettend duur… Toch kun je met wat simpele Ikea hacks voor een veel lagere prijs ook een geweldig speelparadijs creëren!


Billy boekenkast hack

Een enkele eenheid kan voldoende opbergruimte bieden voor een beperkte ruimte of de basis vormen voor een grotere opberger als je behoeftes veranderen. Vereist een plafondhoogte van ten minste 2cm. Oppervlak van het natuurmateriaal fineer. De wintersale is van start gegeaan bij OverhemdenOnline. Kortingen tot wel op alles.


Uitgebreid assortiment in kwaliteit herenmode. Kies uit 3producten vanaf € 299. Verschillende betaalmethodes. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Ikea is een van onze favoriete meubelzaken. De winkel is betaalbaar, leuk om doorheen te struinen en de spullen zijn ontzettend veelzijdig. En van dat laatste maken we handig gebruik met deze IKEA- hacks. Deze week vertellen we je alles wat je kunt doen met de BILLY - boekenkast.


Klik hier en raak geïnspireerd van dit geweldige DIY project van interieurontwerpster en architect Kristina! Van de welbekende BILLY boekenkast van IKEA maakte ik een boekenkast en plantenbak in één. Voor vtwonen blog ik over mooi en praktisch en dit idee bedacht ik voor één van mijn blogs. De boekenkast ziet er mooi uit en is ook nog eens praktisch omdat je ruimte hebt voor je boeken en tijdschriften, maar ook voor je planten!


IKEA hack 1: BILLY boekenkast en plantenbak in 1. Op de coverfoto zie je hoe blogger Tanja van Hoogdalem van een saaie BILLY boekenkast een boekenkast en plantenbak in één maakte. Zo ziet hij er niet alleen een stuk mooier en origineler uit, maar heb je ook een extra plekje voor je favoriete planten. De voordelen van schuifdeuren voor de boekenkast. De Billy boekenkasten van IKEA kregen een andere opstelling. In plaats van tegen over elkaar, verdeeld over twee gedeeltes, heeft ze alle kasten naast elkaar tegen de muur geplaatst.


Eigenlijk zoals je het normaal gesproken zou doen met een boekenkast. Een nadeel is alleen dat je het natuurlijk bij iedereen tegenkomt. Maar daarom zijn er hacks , oftewel een eigen twist geven aan een bepaald product. Elke woensdag vind je hier op Roomed een handige how-to.


Vandaag laten we je zien hoe je een simpele open boekenkast verandert in een ingebouwde kast! Uitstekend te completeren met deuren in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts