dinsdag 9 oktober 2018

Karlsson wandklok koper

Acaza, thuis in muurdecoratie. Fotolijsten, behang, verf en meer! Heeft u een vraag over een van onze producten? Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online.

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. De wandklok is gemaakt van metaal met een mooie koperen afwerking. Dit zorgt ervoor dat deze klok opvalt in elk interieur. Door de strepen kan je de precieze tijd aflezen.


De secondewijzer tikt niet maar gaat geleidelijk rond. Hierdoor maakt de klok ook geen tik. Mooi detail is de secondewijzer welke doorloop aan beide zijden van het knopje in het midden.


Met deze designklok geeft u uw interieur eenvoudig een hippe, eigentijdse uitstraling.

De combinatie tussen het hout en het metaal geeft de klok een warm en tevens robuuste uitstraling. De ronde vormgeving van de cijfers maakt het geheel weer zachter. Het eenvoudige design gemaakt door Studio.


Natuurlijk vindt u in onze webshop de traditionele ronde wandklokken , maar wij bieden ook uiteenlopende andere, origineel vormgegeven wand klokken , zoals minimalistisch vormgegeven klokken met alleen wijzers en vierkante wandklokken. Kies uit 1producten vanaf € 200. Met wandklok Minimal kies je voor een accessoire in je interieur met een minimalistische look en een tijdloze charme. Deze wandklok is voorzien van een koperen ran koperen cijfers én koperkleurige wijzers.


Koper is dé kleur voor het interieur op dit moment. Kopere karlsson klok met witte voorkant, afmeting 35mm. Met gratis bijpassende kopere fruitschaal. De wijzers eisen alle aandacht op door hun zwevende effect.


Deze glasklok is de naam zegt het al gemaakt van glas. Het mooie aan dit materiaal is dat. Gratis verzending vanaf €50! Een subtiel geluid laat je ‘rustig’ ontwaken.


Meer informatie over dit product.

De klok is voorzien van een wekkerfunctie. White Numbers wandklok , in het wit met koperen accenten. Elegante wandklok met metalen details.


In deze klok is een slanke, metalen behuizing gecombineerd met een minimalistisch vormgegeven wijzerplaat. Industriële wandklok met koperen details. Zoekt u een stoere klok voor aan de wand? Deze industriële wandklok is gedecoreerd met koperen details, waardoor hij een eigentijdse uitstraling heeft. Het kan ook echt de eyecatcher van je huis zijn.


Wandklokken zijn allang niet meer alleen functioneel. Ga je voor een wandklok in de woonkamer of gang, kies dan voor een wandklok die lekker groot en opvallend is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts