dinsdag 2 oktober 2018

Painting the past

De collectie bevat ruim 1kleuren die in ons eigen atelier zijn ontworpen. De kleuren worden uitgebracht op handgeschilderde kleurkaarten die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen. Generalvertretung für Deutschlan Österreich und Schweiz. Wij beschikken namelijk over het officiële Q-shops keurmerk.


Paint The Past wordt al binnen werkdag uit voorraad geleverd.

Dan heeft u met Koopverfonline het juiste bedrijf weten te vinden! Daar zijn twee soorten verf van: muurverf en houtverf. Zoals je vast wel kunt raden is de muurverf voor op je muren. Deze kan echter ook voor het plafond gebruikt worden. Naast de muurverf is deze verf ook in houtverf verkrijgbaar.


Om een kort overzicht te geven, worden hier alle verschillende kleurcategorieën. Veel mensen genieten van de prachtige, authentieke kleuren, die geïnspireerd zijn op oude Engelse kalkverven. Binnenwanden die herinneringen oproepen aan de klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen.

Rustiek stijlvol, maar bovenal de garantie voor de warme sfeer in uw woning. Muurverf voor vierkante meter. Het is natuurlijk onmogelijk om de exacte kleuren op een beeldscherm weer te geven daarom is het raadzaam de kleurenkaart of een proefpotje te bestellen om de kleur te kunnen zien en te kijken wat de kleur doet in uw omgeving. De proefpotjes zijn verkrijgbaar in 1ml waarmee u ongeveer 1m wand kunt verven.


Alle Farbtöne sind dabei abgemildert und wirken historisch, verblichen, gealtert. Bekijk snel ons prachtige assortiment! Home Design Shops is de plek waar u eenvoudig en betrouwbaar bekende woonmerken online kunt bestellen. Bestel online of bezoek de locatie.


Painting The Past Matt is ideaal voor gebruik in het interieur en te gebruiken op hout, mdf, en radiatoren. Painting the past verf, kleurkaarten, sealers en waxen vind u bij Blendd. Deze matte variant is net zo mat als de muurverf en is tevens geschikt voor gebruik op kindermeubels. Door de hoeveelheid krijt dat in de verf verwerkt zit hij minder vloeien dan verf op terpentinebasis.


De ¨Eggshell¨ heeft een zachte glansraad en is daardoor makkelijker aan te brengen op deuren en keukens. De verf is tevens geschikt voor gebruik op kindermeubels. Perfect voor binnenmuren en plafonds.


Zo is de krijtverf goed dekken reukarm, overschilderbaar, milieuvriendelijk en makkelijk reinigbaar.

Kenmerkend voor dit merk zijn de bijzondere authentieke en warme kleuren die zijn samengesteld. Deze zorgen voor de zo kenmerkende matte uitstraling. Met deze verf- en wasverwijderaar kunnen makkelijk alle oude resten weggehaald worden zonder daar veel moeite voor te doen. De muurverven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar met de gebruikerseisen van tegenwoordig. Goed dekken reukarm, milieuvriendelijk, goed afneembaar, overschilderbaar en super mat.


Geen voorbehandeling nodig. Navigatie Landelijke Stijl en Wonen Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld. We vinden het belangrijk dat je je thuisvoelt in een huis wat helemaal bij je past.


Wij geven gratis kleuradvies op maat in onze winkel. Op basis van meegebrachte persoonlijke spullen (kussens, gordijnen of een mooie vaas) komen we samen met de jou tot een kloppend geheel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts