woensdag 25 januari 2017

Bedsprei taupe

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bespaar tot wel via kiesproduct. Dat kun je makkelijk en snel bereiken door het gebruik van een mooie bedsprei van het bekende merk Sleeptime.


Sfeervolle spreien en dekens in de kleur taupe vind je volop in ons assortiment.

Deze warme kleur maakt een plaid of dekentje nog nét even knusser. Taupe spreien en dekens zijn daarnaast ook geschikt als woonaccessoire, bijvoorbeeld door ze nonchalant over een stoel of bank te hangen. Deze Rick bedsprei van het merk Unique Living is voorzien van een effen kleur taupe. Naast dat een bedsprei net dat beetje extra geeft in de slaapkamer, is het ook functioneel. Het beschermt uw beddengoed tegen zonlicht en stof en biedt extra warmte.


Deze eigentijdse bedspreien worden op een dichte manier geweven, vervolgens wordt er een sierlijk design met de hand op geborduurd en tot slot worden ze nauwkeurig afgewerkt. De bedspreien zijn verkrijgbaar in twee formaten 180x260cm en 270x260cm.

Sleeptime Charlene Sprei Dankzij de Sleeptime Charlene sprei ziet je bed er altijd heel netjes uit. Online goedkoop een sprei kopen? Ook kun je kiezen uit een ruim assortiment beschikbare kleuren. Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien. In de online shop van de Bijenkorf kan jij je hart ophalen aan prachtige bedspreien van hoogwaardige kwaliteit.


Geef je bed een nieuwe look met een nieuwe bedsprei. Unieke en luxe bedspreien in alle maten. Een bedsprei is dan ideaal voor u. Trek de sprei over uw bed heen en u bent klaar. Dit model is voorzien van een barok motief in het Taupe. Plaid Niek XXL is een heerlijk warm en superzacht plaid.


De sprei zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Avondjes thuis op de bank worden nog knusser met plaid Niek. De plaid is taupe van kleur en heeft een afmeting van 240x2cm.


AAI made with love - Indochine Mornings bedsprei naga 270x280.

Essenza Verano Sprei 1x 2cm. Taupe (2) Wit (9) Zwart (5) Warmteklasse. De kleur geel wordt afgewisseld met een zacht roze kleur, voor een hip grafisch patroon.


Dit (1) KAAT Amsterdam Metro Plaid Blauw is een prachtige gebreide plaid met een grafisch patroon en een uni. Het katoenen materiaal voelt aangenaam aan en is daarnaast ook stevig. Je bed is dankzij deze Sleeptime Victorian- bedsprei het schitterende middelpunt van je slaapkamer. Deze sprei heeft een chique uitstraling en is mooi afgemaakt met een nette, effen rand.


Je kunt deze leuke Taupekleurig bedsprei vanwege zijn neutrale kleur makkelijk combineren met andere slaapkameraccessoires. Met dit mooie bedsprei van Sleeptime genaamd Clara Taupe heeft een subtiel, sierlijk design en past bij ieder interieur. Is je slaapkamer toe aan een nieuwe look?


Venice Sprei Florence Taupe is een kwaliteitssprei met elegante witte stikels en sierlijke patronen. Door veel laagjes te gebruiken in je beddengoe zet je eenvoudig een luxe uitstraling neer. Deze sprei geeft een modern effect aan de sfeer in je slaapkamer, de bedsprei toont een spel van lijnen welke samenkomen in een ruitvormig patroon, de sprei zal niet misstaan in ieders slaapkamer.


Levertijd Niet in voorraad. Deze Sleeptime Memphis sprei geeft een extra dimensie aan een moderne slaapkamer. Ben jij een echte koukleum? Behalve dat zo’n extra laagje lekker warm is, staat het ook nog eens gezellig in de slaapkamer!


Koop een deken of bedsprei die past bij jouw dekbedovertrek, kussenhoes en gordijnen en slaap helemaal in. Een mooie bedsprei springt in het oog en laat een blijvende indruk achter. Bij ons kan je kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren, materialen en weefsels, van zachte, warme gewatteerde bedspreien tot koele, dunne, katoenen exemplaren.


Veel van onze spreien kan je ook gebruiken als deken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts