vrijdag 20 januari 2017

Mado zonwering

Kies uit 7producten vanaf € 70. Mado Nederland BV is één van de kwalitatief hoogwaardige bedrijven uit Eindhoven. Van rolgordijnen tot markiezen. Mijn serrezonwering Mado Omega wordt aan de zijkant geleidt door twee geleiderrails.


Zonwering zorgt voor een koele plek.

Hierin bevindt zich een band die de bewegende balk meeneemt. Bent u op zoek naar een goede, degelijke en mooie buitenzonwering? Verticale zonwering bestaat uit screens, windschermen of rolluiken, en schuine zonwering betaat uit markiezen, balkonzonwering, knikarmschermen, serre zonwering en uitvalschermen.


Mado is een totaal leverancier voor kappers met zowel producten, materialen als meubilair. Iedere dag staat een team van mensen paraat om van U een tevreden klant te maken, een firma waar je op kan rekenen. Boor de gaten voor de bevestiging van de bouten in de muur,(voor de plug of chemisch anker), plaats in de bovenste gaten de plug en de bout,(deze nog niet volledig indraaien) en hang het scherm met de kapsteunen over de bouten.


Verticaal zonwering (in de volksmond ook wel “screens” genoemd) hangt vlak voor het raam, waardoor niet alleen de directe, maar ook de indirecte zonnestraling wordt geweerd.

Dit systeem stelt ons in staat de zonnewarmte– en straling met te reduceren. Ik heb een Mado zonwering overgenomen. Het snoer was wat kort afgeknipt. Ik wil dat dus vernieuwen.


De deksel aan de zijkant zit knoert vast. Iedereen wilt toch meer en langer genieten in en rondom zijn woning? Of het nou gaat om meer privacy, schaduw of beschutting. Bij ons vind je een compleet assortiment A-merken in zonwering , raamdecoratie, terrasoverkappingen, glaswanden en nog veel meer! Bekijk alles online of kom naar één van onze showrooms.


De komende tijd zal er nog regelmatig aan de website gewerkt worden om hem volledig van alle nodige informatie te voozien. In de tussentijd kunt u de site alvast gebruiken, veel informatie met betrekking tot zonwering is eenvoudig te vinden! Naast de verschillende verkooppunten kunt u vrijblijvend een offerte opvragen bij een van de specialisten. Uitvalschermen of Raamzonwering hebben de perfecte uitval qua zonwering. De kunst is om zonwering functioneel te laten zijn en tegelijkertijd de architectuur van een gebouw te waarborgen.


Opbouw buitenjaloezieën zijn ideaal als flexibele zonwering. Creëer privacy en houd de warmte binnen.

Opvulblokjes voor zonwering. Goede zonwering zorgt al snel voor een temperatuurverschil van tot graden, waardoor de airconditioning die u de vorige jaren zo hard nodig had ineens overbodig wordt. Of het nu om een zonnescherm, terrasoverkapping of Glasoase gaat – koop bij de nummer 1. Een scherp geprijsde lijn terrasschermen met een elegante, slanke vormgeving. De stand van je zonwering wordt dankzij de zon- en windsensoren automatisch afgestemd op de weersomstandigheden.


Als de zon op het huis staat, gaat bijvoorbeeld je elektrische zonnescherm automatisch naar beneden. Begint het te waaien, dan wordt je zonwering ingetrokken. Markiezen maken we in ons eigen atelier. Maar ook voor verschillende topmerken op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering (Luxaflex, Velux en Verosol), horren, vouwwanden en beveiliging bent u bij ons op het juiste adres.


Met een uitvalscherm weert u op een effectieve en goedkope manier de zon uit uw woning. Het grote voordeel van dit type zonwering is dat ze tot een hoek van 135° uit kunnen vallen, waardoor hij relatief weinig ruimte inneemt. In onze webshop stelt u via enkele simpele stappen uw nieuwe uitvalscherm samen.


In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de zonwering van uw keuze direct online berekenen en desgewenst direct bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden zonwering toch eerst van dichtbij wilt bekijken. U kunt hier voor een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom. Sunrise zonwering jaar het adres voor een zonnescherm, screen, rolluik of raamdecoratie!


Vind een showroom of vraag een gratis brochure aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts