dinsdag 31 januari 2017

Stoer jongensvest

De nieuwste collectie dames vesten online. Kies je favoriet en shop snel. De mooiste merken jongenskleding. Het grootste aanbod topmerken voor 0-jaar. Wat trek je ze morgen aan?

Ook het jongensvest met grof gebreide mouwen en opvallende kraag zijn razend populair bij jongens. Ze zijn sportief, lekker warm en niet te vergeten: superstoer. Perfect voor een speciale gelegenhei zoals het kerstfeest op school of wanneer hij op visite gaat bij opa of oma. De kleurrijke, vrolijke jongens truien hebben verschillende stijlen, waardoor ze passen bij een keurig heertje, maar ook bij je stoere rauwdouwer.


Uiteraard is een trui het kledingstuk voor koude herfst- en winterdagen. Stoer gestreepte jongensvest. Ik had natuurlijk al enige ervaring met het haken.


Er zijn veel modellen en kleuren om uit te kiezen.

Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een soepele jongens sweater. Die hebben een ronde hals. En ze vallen op door de mooie kleuren, opdrukken en grappige teksten. Een jongens vest met rits en capuchon staat stoer en zit lekker. Mijn zonen zijn echter niet van het type wollen mantel.


Voor de oudste wilde ik dus een stoer vest, wasbaar en passend bij zijn sportieve kledingstijl. De jongste kreeg gemakshalve een jas uit de winkel. Brei een warm jongensvest of een meisjesvest. Gratis breipatronen kindervesten. Eerst passen, later betalen.


Snelle verzending en gratis retour. Bekijk onze grote collectie vesten online. Meer tijd over voor geluksmomentjes! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Super stoere hoody met LED lichtje dat reageert op beweging!


Modellen met fotoprints en cijferprints zijn een hot item en zijn vaak voorzien van een ritssluiting.

Daarnaast zijn de sweatvesten gemaakt van comfortabele stoffen en hebben ze een mooie fit. Ze wilde zo graag een vest met iets van een vosje erop. Bauw jongensvest met gele.


Vesten shop je gemakkelijk online bij terStal. Goedkope truien aanbiedingen online. Het is een Nederlandstalig breipatroontje. De leukste kinder breipatronen vind je op deze pagina. De ontwerpen zijn samen met de benodigdheden online te bekijken.


Patronen voor kinderkleding, gratis via de mail of aankoop boek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts