dinsdag 31 januari 2017

Bloomingville wandlamp zwart

Bestel Zwarte Wandlampen va €10. Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Goedkope Zwarte Wandlampen op beslist. Kies uit producten vanaf € 999.

Bloomingville - Wandlamp - Zwart. Ook leverbaar in koper en goud kleur. Moderne, zwarte wandlamp voorzien van le instelbaar met vele, dimbare kleuren. Deze wandlamp is gemaakt van hoogwaardig, vol aluminium en is uitgevoerd in een mat zwarte kleur.


Aan de bovenzijde wordt de wandlamp afgesloten met behulp van een zwart glas. Dit glas is voorzien van een helder gedeelte in het midden dat ervoor zorgt dat er een. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


De lamp heeft een eenvoudig uiterlijk en zorgt daardoor voor helder licht.

Dat maakt hem het perfecte leeslampje. Een schitterende, vierkante wandlamp in mat zwarte uitvoering. Deze plaatjes zijn aan de ene kant helder en aan de andere kant mat.


De boven- en onderkant wordt door deze glasplaatjes afgedicht zodat u niet direct in het licht kijkt. Een bijzonder sfeervolle wandlamp voor een ongelooflijk. De wandlamp wordt geleverd exclusief lamp.


Unieke eigen collectie zwarte wandlampen. Decoratieve lamp om op verschillende plaatsen in huis toe te passen. Moderne Verlichting Lichtontwerp Buitenverlichting Muur Ideeën Lichte Slaapkamer Architectuur Lichtmuren Scandinavische Stijl Wanden. Industriële wandlamp uitgevoerd in mat zwart.


De binnenkant van het kapje is wit zodat het licht optimaal gereflecteerd wordt. Aan het zwart -witte strijkijzersnoer zit een schakelaar om de lamp mee te bedienen. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Geschikt voor Elampen van maximaal Watt. De lamp is gemaakt van metaal in een zwarte kleur en bevat een Efitting max. Ruim aanbod aan zwarte Wandlampen.

Zoek jij nog wat verlichting voor in je woning? Zwarte wandlampen : chique lichtpuntjes voor elk interieur. Ben je van mening dat jouw lampen hoognodig aan vervanging toe zijn, of wat aanvulling kunnen gebruiken? Dan is een wandlamp in het zwart absoluut iets voor jou. Er zijn wandlampen die in feite bestaan uit een of meerdere spots.


Daarmee kun je heel gericht een lichtstraal laten vallen op een object of een bepaalde plek. In slaapkamers zie je deze regelmatig terug als bedlampen, maar ook in de woonkamer kun je zo’n wandlamp prima gebruiken om bijvoorbeeld te lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts