donderdag 19 januari 2017

International interspeed extra

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Gebruik buiten de Nederlandse wateren en gebieden met zware aangroei kunnen een ongewenst effect hebben op de antifouling prestatie. Leverbaar in vier heldere kleuren, waaronder wit.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier. Geschikt voor zeil- en motorboten geeft een seizoen lang bescherming. Hiermee creëert je een hard schrobbaar oppervlak.

Een uitzondering hierop is VC17M antifouling. Volg het advies wat genoemd wordt in de overschildertabel. De antifouling is geschikt voor gebruik op zowel zoet, brak en zout water, en is geschikt voor zeilboten en motorboten. Deze sterke antifouling bevat koper, is hard en schrobbaar.


Bestel je Antifouling bij Werken met Merken. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Seajet 0antifouling € 800.


Cookies voor sociale media en reclame van derde partijen worden gebruikt om speciale sociale-mediafuncties en persoonlijke advertenties aan te bieden.

International Micron LZ € 300. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Het biedt een seizoensbescherming en is g. Dit product is specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse wateren en geproduceerd in overeenstemming met de Nederlandse wet- en regelgeving.


Har schrobbaar oppervlak, geschikt om te polijsten, voor het verkrijgen. Bij Marinediscounter bestelt u snel, eenvoudig en voordelig. Daarnaast kan deze antifouling worden aangebracht op alle oppervlakken (ook aluminium). Deze harde antifouling kan je aanbrengen op je motor- of zeilboot, en heeft een schrobbaar oppervlak.


Suitable for sailing and motor boats. Bright colors for a beautiful look of your. Het is tevens de vervanger voor de bekende chloorrubber- antifouling van Sikkens. Deze antifouling is geschikt voor alle soorten schepen.


Met één liter antifouling doet u ongeveer vierkante meter. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. KOK watersport gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden.


Heldere kleuren voor een mooie uitstraling van uw boot. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Het hele (vaar)seizoen is de boot beschermd tegen aangroei in zowel. Nieuw Ophalen of Verzenden. Epifanes Werdol Kopervrij. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Gratis verzending vanaf 2- Bezorging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts