vrijdag 13 januari 2017

Tegeltjeswijsheid

Tegeltjeswijsheid is dé website waar je allerlei tegeltjes en spreuken kunt vinden. BLACK FRIDAY bij tegeltjeswijsheid. Het gras zal altijd groener zijn aan de andere kant.


Tegeltjeswijsheid

Wees de reden dat iemand vandaag lacht. Hoe oubollig het ook kan klinken, het kan ontzettend leuk zijn om wijsheden, spreuken, one-liners of andere leuke teksten op tegeltjes te plaatsen en deze ergens in je huis op te hangen. Een tegeltjeswijsheid is een clichématige levenswijsheid zoals die wel op wandtegels wordt aangetroffen. Vaak worden Delfts blauwe tegeltjes gebruikt met een. Maak je eigen tegeltjeshumor!


En deel hem met je vrienden. Een tegeltje maken met een unieke selfie, een prachtige vakantiefoto, een grappige tekst, een tegeltjeswijsheid of een andere prachtige opdruk. De enige echte shop voor uw tegeltjeswijsheden! Stuur ons ook jouw favoriete spreekwoord.


Tegeltjeswijsheid

Eenvoudig in gebruik, de Snelste uurs Levering. Dé Sticker webshop voor particulieren en bedrijven. Gratis verzending vanaf €1 ruim assortiment en lage prijzen. Inclusief ophanghaakje en luxe cadeauverpakking.


Gebruik dan een van de leuke thema’s voor je tegeltjeswijsheden. Wees creatief en plaats je eigen tegeltjeswijsheid of spreuk op deze tegel. Zo hebben we bijvoorbeeld een Moederdag, Vaderdag, geboorte en trouw thema.


Je hoeft alleen nog maar je foto’s of spreuken toe te voegen! Bestel hier uw favoriete spreuktegel. Voor elke gelegenheid een passende spreuk.


Grappige spreuken over werk en oneliners voor op kantoor. Kantoorhumor gevangen in leuke citaten. Bekijk meer ideeën over Spreuken, Teksten en Citaten.


Op zulke tegeltjes staat een lerende, moraliserende, uitspraak, spreekwoord of gezegde, die ertoe diende om de lezer op iets te wijzen. Zelf je eigen tegeltjes maken of kiezen uit een van onze tegelspreuken? Snel bestel en morgen al geleverd. De mooiste tegeltjes bestel je hier.


Jeuk is erger dan pijn, maar voor iemand die zijn leven aan teksten wijdt, is het niet kunnen lezen van wat er geschreven staat een kwelling. Lees grappige oneliners, spreuken uitspraken en gezegden die zo op een wandtegeltje zouden kunnen. Nederlandse humoristiche en leuke quotes, zinnen en teksten om te. Een opgeruimd huis is een teken van een verspild leven. Loop niet naast je schoenen anders worden je sokken vies.


Tegeltjeswijsheid

Er ging iets mis met het versturen van uw bericht. Misschien is het gemarkeerd als spam, u kunt. Met dit echte Keramische tegeltje met. Jezus geeft vandaag een lesje in bescheidenheid. Dat is wijsheid voor elke dag: zo geeft Jezus aanwijzingen hoe je goed met elkaar zou kunnen leven.


In menig huis zijn tegeltjes met wijze spreuken te vinden. Albert Heijn Nijkerk, Nijkerk (gemeente). Heb je altijd al je eigen spreuk, gezegde, uitspraken of andere wijsheden op een tegeltje willen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts