maandag 9 januari 2017

Bloomingville hanglamp bamboe

Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Lampen. Design, Direct Van De Makers. Hanglampen geven stijl en sfeer aan een ruimte. Kies uit producten vanaf € 590. Want zeg nou eerlijk: deze lamp is toch één en al zomerse vibes?


Bovendien creëert hij een mooi effect op de muur.

Op zoek naar een gave hanglamp in botanische stijl? De hanglamp is gemaakt van gevlochten strookjes bamboe. Wanneer de lamp aan staat geeft deze een sfeervol licht. Elke lamp wordt met de grootste zorg bedacht en ontworpen.


Door de natuurlijke en landelijke uitstraling zijn deze lampen in verschillende interieurs toepasbaar, maar ook in verschillende delen van je huis. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Deze ronde plafondlamp in nature bamboe heeft een strakke uitstraling en is toch warm en sfeervol. Geef die lege eetkamerhoek maar een flinke boost met de Bamboe hanglamp !

Ook in de vele sfeerbeelden van interieurs op Shopinstijl. Voordelige hanglamp op beslist. De natuurlijke uitstraling van deze lamp is makkelijk te combineren binnen verschillende woonstijlen, van een Scandinavisch interieur tot een Bohemian stijl. Deze bamboe lamp is gemaakt van een natuurlijk materiaal.


Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Bloomingville bamboe hanglamp geeft een prachtige sfeer in jouw woon- of slaapkamer! Hierdoor heeft de lamp een rustieke uitstraling en creëer je een gezellig sfeer. Nog steeds bieden hanglampen vele voordelen.


Vooral boven tafels worden ze vaak gebruikt. En omdat ze hier in het volle zicht hangen, is het design van de hanglamp ook van belang. Daarom hebben wij er zo veel. Van minimalistische tot uitbundige blikvangers, van witte tot gekleurde varianten.


Ga eens lekker shoppen in ons assortiment hanglampen ! Bekijk ons verrassende assortiment en bestel eenvoudig online. Of kom gezellig langs in de winkel! Not only because we love natural simplicity, but also because we’re deeply inspired by everyday designers – by how they, with great passion, keep their homes ever changing as a way to feel happy and alive.


Gemaakt van bamboe en mooi te combineren met de laatste Scandinavische woontrends. De lamp heeft een afmeting van bij centimeter.

Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Bestel nu jouw favoriete hanglamp van Bamboe. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Biotics Bamboe 1capsules voor 21. Ze passen in vrijwel elk interieur door hun natuurlijke uitstraling en eenvoud.


Je kan ze bijvoorbeeld toepassen boven je eettafel, de gang of denk ook eens aan de badkamer. Het Bamboe is onbehandeld en de kabel is van zwart textiel. Ben jij ook zo gek op het gebruik van natuurlijke materialen in je interieur?


Het brengt leven, sfeer en warmte. Als er één manier is om direct een vakantiegevoel in huis te halen, is het door deze bamboe hanglamp van bloomingville aan te scha. Geeft een zacht glanzend licht, dat je huis een warme en uitnodigende sfeer geeft.


Geeft zowel gericht als algemeen licht en erg praktisch voor het verlichten van je eettafel. Dit product is CE-gecertificeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts