dinsdag 24 januari 2017

Zendergestuurde klokken

Zoek naar dcf wandklok op de nieuwe KensaQ. Grote collectie digitale klokken! Digitale klokken tegen de laagste prijzen.


Het assortiment radio controlled klokken , ook wel zendergestuurde klokken genoem beschikken over een uurwerk die werkt op een atoomklok. Deze atoomklok die in de buurt van Frankfurt staat zendt signalen naar de radio controlled klokken.

U heeft geen omkijken meer naar deze radio gestuurdeklokken. Alleen een batterij is nodig. Werkt op de seconde nauwkeurig. Stelt zichzelf in op zomer- en wintertijd.


AMS zendergestuurde klokken bestel je online bij Timefortrends. De zendergestuurde klokken worden door ons keurig in een ruime, daarvoor bestemde, doos ingepakt en met de grootst mogelijk zorg behandeld. Deze klokken lopen op de seconde gelijk en de klok verzetten is nooit meer nodig.


Super mooie (groot formaat!) Rcc klok welke automatisch de jui.

Nieuw Ophalen of Verzenden. Een radiografische klok is een klok die via radiosignalen wordt gelijkgezet. Radio gestuurde klokken van AMS. Balance Zendergestuurde Wandklok, deze klok past zichzelf automatisch aan naar winter- en zomertijd.


De tijd wordt dagelijks automatisch goed ingesteld. Dankzij de robuuste aluminium behuizing maakt dit een prachtige betaalbare klok die past bij elk interieur. Klaren Klokkenspeciaalzaak is de grootste speciaalzaak in klokken en barometers op het gebied van antiek, klassiek en modern.


Ruim 8klokken en 3barometers zijn direct uit voorraad leverbaar of worden gratis bezorgd door heel Nederland en België. Klok kopen Wil je een mooie klok kopen voor aan de muur? Met een klok kun je aan je huis een speelse touch geven door te kiezen voor een kleur die net buiten het interieur valt. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Bekijk ons unieke assortiment klokken.


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Deze zendergestuurde projectiewekker met een LCD scherm projecteert met witte projectiecijfers de tijd nauwkeurig op het plafond. De wekker geeft naast altijd de juiste tijd ook de temperatuur weer.


De dagen van de week zijn in talen in te stellen en zijn er dagelijks verschillende alarmtijden in te stellen.

Als de klok nu steeds op dezelfde foute tijd terecht komt dan is dat zeker het geval. Junghans hebben intern detectie van de werkelijke wijzerstand. LCD zendergestuurde wandklok met datum.


De klok is digitaal en schakelt automatisch van zomer- naar wintertijd. De klok beschikt ook over een kalender, geeft de datum weer en ook nog eens de binnen- en buitentemperatuur. Deze ontvangt de tijd via een radiografisch signaal - het DCF-signaal - vanuit de atoomklok in Frankfurt. Daardoor wijkt een radiografische klok nooit meer dan enkele milliseconden af van de tijd.


Met een radiogestuurde klok , ook wel DCF- klok genoem ben je dus verzekerd van een nauwkeurige weergave van de tijd. De moderne wandklokken zijn uitgevoerd met een Duits kwaliteitsuurwerk en lopen exact op tijd. Op de uurwerken wordt daarom ook drie jaar garantie gegeven. Het materiaalgebruik voor onze moderne wandklokken bestaan voornamelijk uit rvs, chroom, glas en trendy houtsoorten. De prijzen van de klokken beginnen al vanaf 3=.


Mooie zendergestuurde klok van AMS. De klok heeft een zwarte wijzerplaat en een aluminium rand. De klok zal doordat hij zendergestuurd is altijd op de seconde nauwkeurig de tijdweergeven. De zender stelts zelfs automatisch de zomer- en wintertijd in.


Zo zijn er klokken met metaalaccenten, een moderne houten klokken , een rvs klok , een retro klok of retro wandklok, een industriële klok , een wandklok in wit en nog veel meer! Ook voor kinderen zijn er leuke speelgoedklokken te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts