maandag 16 januari 2017

Geslepen glas op maat

Groot assortiment glas op maat. Eenvoudig bestellen in stappen. Bekijk ons assortiment en bestel! Vind glas op maat als je nu zoekt. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis.


Geen abonnement, betaal per film.

Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Glas wordt standaard alleen op maat gesneden, hierbij dient u rekening te houden met scherpe randen en eventuele kleine randbeschadigingen. Om dit te voorkomen dient het glas geslepen te worden. Het glas zal dan kapot gaan.


Plat poly geslepen glas is op maat te bestellen bij Glaswebwinkel. Grote afmetingen van gehard glas (plat poly geslepen ) nodig? Niet alleen rechte lijnen, maar ook ingewikkelde vormen in glas zijn te slijpen en polijsten.


Op de afbeeldingen ziet u een machine voor rechte vormen en voor complexe vormen. Waar op te letten bij slijpen van glas en als u geslepen glas gaat kopen.

Mocht u zelf glas willen slijpen, om het minder scherp te maken, wees dan voorzichtig! Geslepen glas heeft over het algemeen een langere levertijd van ca. De bovenstaande levertijden zijn echter indicaties. De spiegel op maat (plat poly geslepen ) is verkrijgbaar in millimeter, millimeter of millimeter dikte. Verzilverde spiegels zijn het meest gebruikt en gangbaar.


Een andere kleur, zoals bronzen spiegels of grijze spiegels op maat is ook mogelijk. Welke spiegeldikte wordt aanbevolen? Vermijd elk risico van ernstige verwonding bij glasbreuk. Bij Glasdiscount wordt al het veiligheidsglas professioneel op maat gemaakt en bij u thuis geleverd!


Op zoek naar glas op maat ? Gratis afhalen of vanaf €50- gratis verzending. Als u als particulier of als glaszetter op zoek bent naar dit type beglazing, dan slaagt u bij Glaskoning. Zowel enkel floatglas als enkel veiligheidsglas. Enkel glas is eenvoudig en goedkoop te bestellen bij Glasdiscount.


Ruime keuze maat op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Vandaag bestel morgen in huis. Boek het OP, Chaweng Beach.

Alle glas producten worden op maat gemaakt. Je stelt ze eenvoudig samen met één van onze configurators. Je kan op de betaalpagina nog kiezen: glas leveren of glas afhalen. Neem bijvoorbeeld de prijs van het glas.


Glaskoning is bekend van televisie en is ook op de radio (Radio 5, Slam FM, Radio 1 Sublime FM ) en is de onbetwiste marktleider op het gebied van verkoop van glas en toebehoren in Nederland en Belgie. Daarnaast kunt u ook glazen tafelbladen op zich nemen die in elke maat en kleur te fabriceren is die u wenst. De kleuren zijn door middel van een verflaag te creëren waardoor men een hoogglans tafelblad krijgt op kleur Zelfdragende hard glazen tafelbladen zijn ook mogelijk in elke vorm en dikte die u wenst.


Omdat onder een bepaald aantal graden wordt geslepen , wordt de glas rand dunner naarmate het facet breder wordt. Hoe dikker het glas , hoe breder het facet gemaakt kan worden. Een facet kan zowel op een rechtlijnige als op een glasplaat met een afwijkende vorm uitgevoerd worden.


Bestel eenvoudig je glas op maat bij Glasgigant. Gebruik onze keuzehulp om in slechts stappen het juiste glas op maat te bestellen. Een spiegel op maat bestellen via Glaswebwinkel.


In de webshop van Glaswebwinkel. De vorm van het glas , de afmetingen, de dikte en natuurlijk het soort glas , alles is naar eigen inzicht te kiezen. Een extra mogelijkheid is het selecteren van de plat poly geslepen variant van.


Online glas bestellen bij Glaskoning. U kunt op een gemakkelijke manier online enkel glas bestellen bij Glaskoning. Bij de eerste stap selecteert u de gewenste dikte die in millimeters wordt vermeld.


Vervolgens is het belangrijk om de juiste maat van het enkel glas op te geven in millimeters voor de breedte en voor de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts