vrijdag 20 januari 2017

Luxaflex plisse schoonmaken

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Find luxaflex schoonmaken vandaag! Ontdek Plissegordijnen van AA-Kwaliteit. Nu met Gratis verzending en Jaar Garantie!


Accepteren Geen cookies aub.

Voor een snelle schoonmaak kun je met een vochtig washandje voorzichtig de lamel beetpakken en in een beweging twee kanten van de lamel schoonmaken. Op onze site vindt je nog meer tips en trucs. Het schoonmaken van de oven is een klusje waar iedereen tegenop ziet. Heb je weinig tijd en wil je jouw luxaflex toch even snel schoonmaken ? Op deze manier wordt het grootste deel van het vuil en stof verwijderd.


Wil je jouw luxaflex echt grondig reinigen? Lees dan de volgende tips. Maak een sopje van warm water met schoonmaakazijn.

Luxaflex schoonmaken met washandjes. Pak twee oude washandjes en gebruik die als een soort van handschoenen en pak beide kanten van de luxaflex vast. Druk je handen tegen elkaar en schuif van links naar rechts of rechts naar links. Wij vertrouwen erop dat je tevreden bent met onze producten en er vele jaren plezier van zal hebben.


Om je product in optimale conditie te houden is een juiste. Op mooie warme dag luxaflex schoonmaken met water en schoonmaakazijn met zachte borstel. Leg van te voren luxaflex in het gras. Daarna ergens aan ophangen en aan beide kanten schoonspuiten met hogedrukspuit.


Laten drogen in de zon en klaar. Vooral goed voor rokersaanslag. Bekijk het gehele assortiment luxaflex. Of bezoek één van onze winkels. Zoek naar luxaflex schoonmaken.


Let op als je houten luxaflex gaat schoonmaken met. Schoonmaken van plisse gordijnen. U kunt deze gordijnen op eenvoudige wijze schoonmaken met een plumeau.

Zijn er vlekken in de gordijnen gekomen, denk dan niet dat u uw gordijnen weg moet doen. U kunt hem goed schoonmaken , wanneer u het volgende stappenplan volgt: Vul de badkuip met lauw water en met soda of bijvoorbeeld groene zeep. Vergeet niet de luxaflex daarna ook naar de andere kant te draaien om beide kanten schoon te maken.


In de meeste gevallen volstaat het om alleen het stof eraf te vegen, maar het is handig om je luxaflex af en toe ook grondiger schoon te maken. Ondanks dat-ie ontzettend functioneel is, is het schoonmaken van je luxaflex echt een rotklusje. Binnen no time verzamelt een hoop stof zich op je raamdecoratie, wat je natuurlijk wil schoonmaken. Vergeet het gedoe met stofdoeken of plumeau’s, aangezien we een heel handig trucje voor je in petto hebben.


In ba met een stoomreiniger, lamel voor lamel of onder de douche. Ik heb in de keuken luxaflex hangen die ik niet goed kan schoonmaken. Het zijn heel veel metalen latjes en het is een groot raam dus kan er moeilijk bij. Met een speciale borstel krijg ik de vetaanslag niet weg en krijg ze dus niet echt goed schoon.


Je gordijnen of raamdecoratie schoonmaken is niet iets wat je dagelijks doet en daarom is het ook niet bij iedereen bekend hoe je dit precies aan moet pakken. Wij helpen je hier graag verder mee. Het is belangrijk om te weten dat iedere raambekleding op een andere manier schoongemaakt dient te worden. Jaloezieën of lamellen trekken heel wat stof. Ze schoonmaken vraagt soms heel wat tijd.


Gelukkig heeft Liesbeth tips om houten en kunststof jaloezieën eenvoudig te reinigen! Stofzuig de jaloezieën met een kleine stofzuiger of met een klein hulpstuk van je gewone stofzuiger. Je kan ze ook stofvrij maken met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts