dinsdag 17 januari 2017

Villeroy en boch wave servies

Alle serviezen staan op voorraad in de eigen showroom. Snelle en vooral veilige levering. Bosch Accuschroevendraaier IXO V V Ah voor €39. Duitse kwaliteit, maand retourrecht en Geld terug garantie. Het merk kent een rijke historie en heeft zijn voetafdruk op een aantal monumentale plekken achtergelaten: van de Titanic tot aan het Vaticaan tot aan New York’s Holland Tunnel.


Kenmerkend zijn de markante grepen aan de bekers en koffiekoppen.

Bieden op het geheel of per letter (die op het gele briefje staat) in een berichtje. Zo goed als nieuw Ophalen. Villeroy en boch servies flow en new wave.


Het familiebedrijf staat al jaren voor passie, design en kwaliteit waar ook jij dagelijks van kunt genieten. Maak van je huis een thuis met onder andere het mooie servies , wijnglazen en nog veel meer in de outlet. Dit merk onderscheid zich door kwaliteit en stijl.


Zo begin je vaak met een basisset en spaar je daarna verder tot je alle delen hebt. Bekijk ons uitgebreide Bosch assortiment.

Specialistisch advies nodig? Vaak gaat er achter het design van het servies echter niet alleen onze esthetische filosofie, maar ook een functionaliteit schuil, die men bij vele gerechten niet uit het oog zou moeten verliezen. Door de toevoeging van glasvezel aan de porseleinmassa ontstaat een warme uitstraling, maar de serviezen hebben alle voordelen van porselein. Ze kunnen tegen een stootje, zijn niet poreus en ideaal voor dagelijks gebruik. Daarnaast is zijn er Bone China serviezen in de collectie.


Metropolitan serviezen zijn allemaal gemaakt van Premium Porselein, en kenmerken zich door hun bijzondere ontwerp. Hierdoor zijn de serviezen perfect te combineren met elkaar. Andere serviezen uit deze lijn zijn Flow, Cera en Urban Nature.


Samen met New Wave combineren deze serviezen onderling erg goed. New Wave servies heeft verschillende uitvoeringen zoals Caffe, Ethno, Kristal. Lees in onze brochures over onze producten, bekijk de nieuwste videoapos;s of neem voor een persoonlijk gesprek rechtstreeks contact met ons serviceteam op. We zijn voor u beschikbaar voor alle vragen en suggesties met betrekking tot badkamer en wellness.


De New Wave heeft een uitgebreide collectie borden en schalen waardoor u een creatieve presentatie op de gedekte tafel kunt maken. Heeft u binnenkort een gezellige middag of avond op de planning staan met vrienden en familie? Uur Besteld = Morgen In Huis!


You can find more information and the cancellation policy here. Daarvoor was het al een aantal jaren ondergebracht in de horecacollectie van dit merk en in restaurants over heel de wereld werd dit servies veelvuldig gebruikt. New Wave leent zich dan ook perfect voor het mooi presenteren en opdienen van verschillende gerechten.

Hier de verschillende bestekken voor persoons of meer. U kunt hierbij denken aan ligbaden, hoekbaden, whirlpool baden, vrijstaande baden, zitbaden of bad douche combinaties. Geheel afhankelijk van uw wensen en behoefte hebben wij bijna altijd wel een artikel die voldoet aan de eisen.


Dit servies wordt niet meer geproduceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts