dinsdag 17 januari 2017

Voorgeschilderd glasweefselbehang

Keuze uit divers glasvezelbehang. Glasvezelbehang nu al vanaf €4-. Voorgeschilderd houdt in dat het product in laag kan worden afgewerkt, mits het een lichte kleur betreft. Designs zijn verkrijgbaar als u per mbesteld en het visgraat en zigzag motief is ook verkrijgbaar in 25mrollen.


Glasweefselbehang is ook voorgeschilderd verkrijgbaar, voornamelijk in neutrale en lichte tinten.

Om het behang op de juiste manier aan te kunnen brengen dien je een passende behanglijm te gebruiken. Lees hier meer over op onze pagina over behanglijm. Dan zit je bij KARWEI helemaal goed.


Kijk of het is voorgeschilderd. Voorgeschilderd behang (wit, net als niet- voorgeschilderd glasvezelbehang) zuigt minder verf op als je het daarna in de gewenste kleur gaat verven. Het wordt uitgedrukt in gram per vierkante meter.


Perfecte eigenschappen om scheuren en.

Wanneer je de wanden van je huis wilt behangen kun je overwegen om voor glasvezelbehang te kiezen. Belangrijk wanneer je kiest voor glasvezelbehang, is dat je je realiseert dat dit behang, anders dan andere behangsoorten, niet in een gezellig motiefje of leuk kleurtje komt. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een visgraat- of een ruitstructuur.


Het heeft niet alleen een mooie structuur, maar is ook oersterk materiaal dat het stucwerk beschermt en brandvertragend werkt. Veel mensen denken dat de structuur verdwijnt als je eroverheen schildert. Maar glasweefselbehang is er juist voor gemaakt om te verven. De structuur blijf je gewoon zien.


Javascript is uitgeschakeld. Meld je gratis aan op de website als behanger als je opdrachten wil binnen halen. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken.


Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Voorgeschilderd glasweefselbehang van Intervos is zoals de naam het al zegt al volledig voor gewit, dit wordt ook wel gepigmenteerd genoemd. Hierdoor hoeft u in veel gevallen slechts één laag muurverf te schilderen voor een mooi en strak uiterlijk. Deze soort is voorbehandeld wat betekend dat er al een grond laag verf op zit.


Het bedekt scheuren in muren en kan tegen vocht en een stootje.

Zij zijn bang dat de structuur van het behang verdwijnt door de verf. Bekijk en vergelijk ons assortiment glasvezelbehang en bestel direct online. Glasweefsel is een duurzaam, decoratief en sterk bekledingsmateriaal waarmee barsten en scheuren in wanden binnenshuis snel onzichtbaar gemaakt kunnen worden. Het is vormvast, stootvast, ongevoelig voor vocht en in hoge mate vlamwerend.


Het glasweefsel werd reeds een eerste maal wit voorgeschilderd. Koop en verkoop glasweefselbehang eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Het behang kan worden toegepast op een niet-egale én egale ondergrond. Kies glasvezelbehang voorgeschilderd als u tijd en verf wilt besparen.


Er zijn soorten glasvezelbehang op de markt die geluidsdempend zijn. Deze soorten behang zijn iets dikker maar geven een prima isolatie. En last but not least: Als je glasweefselbehang voornamelijk gebruikt om de achterliggende muur (het stucwerk) te verstevigen dan is het prettig om te weten dat je over glasweefselbehang heen kunt behangen.


Net zoals bij vliesbehang is het behangen is zeer eenvoudig, omdat je de lijm op de muur mag smeren in plaats van op het glasweefsel. Per Vierkante Meter, het woonmagazine met de nieuwste lifestyle-, bouw-, doe-het-zelf- en groentrends, gaat samen met een aantal experts op zoek naar inspirerende en praktische tips voor in en rond de woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts