donderdag 12 januari 2017

Lijstenmakerij schijndel

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Woondecoratie goedkoop online. Ruim aanbod woondecoratie. Lijstenmakerij Frans van den Heuvel uit SCHIJNDEL is te vinden op Lijstenmakerij Nederland. In het pand is meteen duidelijk te zien dat er op gebied van lijsten een enorme collectie aanwezig is.


Lijstenmakerij schijndel

Iedereen zal iets van zijn of haar gading vinden, van hout tot aluminium, van klassiek tot modern. Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.


Zoekt u een lijstenmakerij of lijstenmaker in SCHIJNDEL ? U vindt hier alle lijstenmakers uit nederland en veel informatie over inlijsten, lijsten, fotolijsten, wissellijsten, schilderijlijsten, schilderijreparaties en het vak. Je vindt ons op de kruising van de Hoofdstraat met de Boschweg en de Bunderstraat in Schijndel. Parkeren kan voor de deur. Onze contactgegevens vind je onder aan deze pagina.


Alkema lijstenmakerij in Schijndel. Een goed adres om iets in te laten lijsten, privé of voor uw bedrijf. Ook voor een op maat gemaakte en ingelijste spiegel, een passe-partout, het opplakken van posters en prenten, voor het opspannen van borduurwerk of het vervangen van gebroken glas bent u bij ons aan het juiste adres. Gisteren omstreeks 18u is er een bril verloren, vermoedelijk op de Boxtelseweg ter hoogte van huisnummer (in de richting van Schijndel naar Boxtel op het fietspad). Het betreft een bruine bril van Giorgio Armani en zit in een zwarte brillenkoker van Rayban.


Auto sleutel verloren in de Monsigneur van de Venstraat te Wijbosch. In Schijndel heeft Infobel 2geregistreerde bedrijven. Deze bedrijven hebben een geschatte omzet van € 2. U zoekt een goed adres om iets te laten lijsten. Een mooi schilderij, een ets, een zeefdruk, een foto voor thuis, of juist een hele serie prenten of certificaten voor uw bedrijf. Dan heten wij u graag van harte welkom in ons atelier aan de Bunderstraat in Schijndel.


Deze behandelingen worden met grote zorgvuldigheid uitgevoerd door erkend gediplomeerd restaurateur Andree Troost van lijstenmakerij De Lijsterie. Voor adviezen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen op ons atelier aan de Violierstraat of bij u thuis. Alle merken woondecoratie. Wij heten u graag van harte welkom in ons bedrijf aan de Bunderstraat in Schijndel. Deze prijs ontving hij uit handen van Ian Kenny, de voorzitter van het Fine Art Trade Guild.


Hier kunt u terecht voor al uw inlijstwerk. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Houtproducten, Houtproducten Schijndel. Show on map Routebeschrijving. Om de informatie op deze pagina actueel te houden zijn wij afhankelijk van onze leden voor het doorgeven van wijzigingen.


Ziet u onjuiste gegevens staan, dan zouden. Hèt adres voor alles wat u wil inlijsten, voor kunst, wissellijsten, spiegels, schildersdoeken en passe-partouts. Wij zijn gestopt met het verzorgen van compleet inlijstwerk.


Zij werken volgens de hoogstaande maatstaven zoals men die ook van ons gewend was. Donderdag november tussen 16. Plus supermarkt een titanium collier en een gouden hanger verloren.


Hanger is geel met wit goud handgemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts