vrijdag 27 januari 2017

Hippe deurmat

Kant en klaar of op maat gemaakt. Snel en gratis gelever bestel direct! Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Bestel eenvoudig uw deurmat op maat.

Deurmatten in iedere vorm leverbaar en bij ons altijd gratis verzending. Grote collectie deurmatten vind je hier! Zo zijn er bijvoorbeeld deurmatten die gemaakt zijn van kokos en deurmatten die gemaakt zijn van synthetische vezels.


Door gebruik te maken van deurmatten blijft uw huis gemakkelijker schoon doordat het vuil uit schoenzolen achterblijft op de deurmat. Een paar potten met planten misschien en een leuke deurmat natuurlijk. Sommige zijn zo leuk, daar zou je het liefst niet eens over lopen. Niets is fijner dan een warm welkom, waar dan ook.


Zeker thuis of als je ergens op visite gaat.

Maar een ouderwetse kokosmat voor je deur leggen hoeft niet meer. Nee, er zijn genoeg hippe matten! Geinige teksten en mooie vormen. De deurmat hoeft niet meer saai te zijn!


Ben je verliefd op Parijs? Dan is de linker deurmat echt iets voor jou! Een “echte” putdeksel deurmat leg je zo voor je deur.


De herfst is begonnen dus veel troep, als bladeren, zand en modder, komt je huis in. Om dit te voorkomen en je visite warm te verwelkomen in je huis heb ik de oplossing gevonden. Deurmat op maat Zelf de lengte en breedte bepalen. Wij kunnen ook bedrijfsmatige matten produceren.


Wij hebben namelijk geen doodgewone deurmatten voor binnen of buiten, maar deurmatten die gemaakt zijn voor de échte stijlicoon. Hierdoor kan je je goede deurmat bijpassend maken bij de rest van het interieur. Zo blijft u hal mooi schoon! Een houten deurmat is niet zo geschikt om schoeisel mee schoon te vegen of borstelen, maar heeft daarentegen wel een wat luxueuzere look.


Vooral de rechthoekige deurmatten van teakhout die matchen met tuinmeubels van hetzelfde materiaal zijn heel chic.

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele gang assortiment online. Kies uit producten vanaf € 199. Grappige deurmat met direct op de vezel gedrukte luipaardprint Als. Regen en wind zorgen er vaak voor dat je met vuile voeten het huis binnengaat, ware het niet voor de trouwe deurmat die ervoor zorgt dat het interieur proper blijft.


Dierenprints zijn nog steeds super populair. Hippe deurmat met panterprint. Een panterprintje mag daarom niet ontbreken in deze lijst. Natuurlijk is een ander wild patroon zoals tijgerprint of zebraprint ook een geweldige aanwinst voor in je interieur. Deze hippe deurmat mag wat ons betreft bijna in de woonkamer liggen.


Op deze pagina vind je ons brede assortiment entreematten en deurmatten voor binnen- en buitenshuis. Van (wasbare) schoonloopmatten en droogloopmatten tot rubber deurmatten. En van kokosmatten (met rubber rand) tot de bekende borstelmat met aluminium schoprand. Decoratieve deurmatten Een deurmat is het eerste visitekaartje dat je afgeeft van je huis, net als een huisnummer. Voor iedere entreezone kunnen wij je de juiste mat leveren.


De mat is niet alleen praktisch, maar ook een decoratieve toevoeging aan je interieur. Een originele deurmat is echt een creatieve meerwaarde voor de inrichting van je huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts