maandag 23 januari 2017

Ondoorzichtig raamfolie badkamer

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. In groot en klein formaat. Ruim assortiment Badkamer.


Ondoorzichtig raamfolie badkamer

Dusted Glass is bij uitstek geschikt voor badkamers. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Vandaag besteld = morgen in huis. Alle warmtewerende folie onder elkaar. Welke toont als melkglas en zorgt voor een bescherming van ongewenste blikken?


De anti-inkijk raamfolie is licht doorlatend is voor alle glassoorten geschikt. Glazen wanden worden door deze folie een decoratieve ondoorzichtige scheidingswand met een zacht melkglas effect. Deze folie is eenvoudig en in een handomdraai op het glas te bevestigen.


Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Het raamfolie laat licht goed door maar zorgt toch voor een beetje privacy. Dit raamfolie heeft een grootte van 45x100CM en is makkelijk op het raam aan te brengen en te verwijderen.


Geschikt voor bijvoorbeeld badkamers , woonkamers of kantoren. Eenvoudig online bestellen. In de badkamer wil je graag wat privacy.


Maar dat lukt niet als mensen je van buiten door het badkamerraam kunnen zien staan douchen. Ons raamdecoratiefolie is het antwoord! Hiermee beperk je de doorkijk enorm en verhoog je je woongenot. Aanbrengen van het raamfolie.


De (professionele) folies uit ons assortiment zijn gemakkelijk aan te brengen op het raam. Er wordt natuurlijk een handleiding meegeleverd waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het raamfolie kunt aanbrengen. Daarnaast is het handig om met het anti inkijk folie ook direct een rakel mee te bestellen.


Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. Niet naar binnen kijken, wél naar buiten kijken. Raamfolie (glasfolie) op maat, naar eigen ontwerp. Spiegelfolie is de ideale raamfolie om inkijk te voorkomen.


Maak het glas schoon, plak de folie erop, sluit de elektra aan, gebruik het als een whiteboard of hightech raamdecoratie en nog veel meer! Hierdoor blijft de afgeplakte ruimte licht. Ondoorzichtig , maar met behoud van het van buitenkomend daglicht. Wij hebben op ons badkamerraam ondoorzichtig raamfolie en daarvoor lamellen. Dat hing er al toen we ons huis kochten, jaar geleden.


Nu gaan we volgend weekend dubbel glas laten plaatsen, en ineens dacht ik dat dit het moment is om eindelijk van die lelijke lamellen af te komen. Statische raamfolie aanbrengen. In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam. In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht statische folie aan het raam zonder lijm.


De raamfolie is daardoor gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie. Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk raamfolie op maat kopen.


Praxis heeft namelijk vaak een raamfolie aanbieding en speciale acties. Elke raamfolie aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de raamfolie aanbieding van deze week is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts