donderdag 26 januari 2017

Gewei met schedel

Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Losse geweien en schedels met gewei.


Geweien met schedel , met of zonder houten schil kun je op vele manieren als decoratie gebruiken!

De lengte van de afneembare hoorns bedraagt cm. Klik hier voor een foto van de rechterzijde, hier voor de linkerzijde. Prijs : Euro 12= (klik hier om te kopen) (referentie E) Schedel met grote hoorns KUDU ANTILOPE op houten schild. Online te bestellen maar zelf uitzoeken kan ook op afspraak.


U kunt een foto vergroten door onder, in de linkerhoek van de foto te klikken. Het gewei wordt goed verpakt i in een stevige kartonnen doos. Tijdens het transporteren van het product wordt er vakkundig omgegaan met de leveren van de schedel. Al meerdere huishoudens genieten van dit mooie antilope schedel inclusief gewei in hun huis.


Kies voor Levi Design en sta versteld van de kwaliteit, levertijd en.

REEBOKGEWEITJES GEGRAVEERDE WATERBUFFEL VACHTEN EN GEWEIEN BULL LONGHORN BULL EDELHERTGEWEI GEGRAVEERDE LONGHORN Adres. Gebleekte longhorn schedel 1. Alle longhorns verschillen van vorm en afmeting. Met een decoratieve hoorn of schedel van buffel, koe of ram of een gewei van een hert haalt u een gezellige landelijke sfeer in huis.


Erg leuk aan de muur of ter. Het topje van het rechter gewei -eind is gerepareerd met gips, nauwelijks zichtbaar. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Decoratieve set - de stanglengte bedraagt - cm. Na-tuurlijk kan dit ook met de handzaag, maar het is dan een stuk moeilijker om het zelfde resultaat te behalen.


Breng water aan de kook en plaats hier de trofee in zodat enkel de schedel onder water staat en niet het gewei. Met deze technieken krijgen de schedels een exclusieve en zeer luxe en decoratieve uitstraling en resulteert in een mooi kunst object. De schedels kunnen naar wens worden verwerkt, vrij staand op een handgemaakte sokkel of met een speciale wand-bevestiging om aan de muur te hangen. Schedels De volgende soorten Schedels hebben wij standaard (bijna altijd) op voorraad. Schedels met hoorns Schedels met gewei Overige schedels Sinds kort staan onze.


Natuurlijk op de klassieke. Bekijk het bord geweien van galerietjenl op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Geweien , Schedel en Wilde zwijnen.


Gebruik een pan waar de schedel in past zonder dat hij de kanten raakt.

Plaats de schedel in de pan zodanig dat de rozetten van het gewei NIET in het water kunnen geraken. Kook nu de schedel één uur zachtjes door. Doe dit met belei te hard en de platen laten los, te zacht en het weefsel wil niet loslaten.


Antiek Kapitaal Gewei op Schild Edelhert Ender. Prachtig groot antiek gewei op schild met schedel !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts