woensdag 18 januari 2017

Behang velours

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Behang met een opdruk van velours geeft een luxe, chique uitstraling. De motieven voelen zacht aan ze zijn voorzien van een dun laagje veloursstof.


Een andere benaming voor velours behang is flock behang.

U vindt bij ons altijd het retro behang dat past bij uw interieur. Een rijk velvet behangpapier, dat heerlijk zacht is en super mooi! Geniet van behangpapier bekleed met ribfluweel, fluweel patronen met krokodil print en schitterende ruwe. Eijffinger Yasmin behang met velours barokpatroon met goud en zwart.


Vliesbehang behangen met pakje Perfax roze en behangroller. Bij elke bestelling van Yasmin gratis bezorging en lijm! Opstaande fluwelen polen zorgen voor het zachte toplaagje dat de exclusieve en zachte uitstraling geeft aan dit behang.


Plakplastic velours Zwart 90CM breed.

De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom.


Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Bestel velours mode bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Rainforest structuur velours 130cm div. Dit behang geeft een look alsof er stof op de muur zit.


Zowel online als in onze winkel. Dutch Wall Textile Behang Co. Luxe behangpapier bekleed met rijke zijde, velours , suède, ribfluweel en méér!


Op zoek naar Velourse behang ? Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.

U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons Goedkoop behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw! Het juiste behang kiezen In het grote aanbod van behang kun je soms best een beetje overweldigd raken. Dit is helemaal niet erg en heel normaal. Allereerst is het belangrijk om goed na te denken over de ruimte, de wanden, patronen en kleuren.


Onopvallend behang in één kleur kan vaak als saai worden ervaren. Dan kun je beter kiezen voor verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts