vrijdag 27 januari 2017

Prikbord wereldkaart

Koop direct online in onze shop! Snelle levering en topservice. Topkwaliteit prikborden voor de laagste prijzen! Vind wereldkaart prikbord als je nu zoekt.


Prikbord wereldkaart

Wij leveren u de beprikbare wereldkaart inclusief ophang oogjes voor een eenvoudige bevestiging. Tevens zit er al een zakje met een aantal vlagspelden bij. Klik Hier om deze bij te bestellen.


Door middel van prikkers zijn de locaties waar je bent geweest- of nog naartoe wilt in kaart. Prikbord gevormd als de wereld. KurkKurk prikbord WERELDKAART - houten lijst - x cm.


Prikbord wereldkaart

Gekleurde wereldkaart met houten lijst. Compleet met bevestigingsmaterialen. Deze beprikbare wereldkaart is uniek en origineel!


Het prikbord is erg geschikt om uw reisbestemming of reeds bezochte landen aan te geven. Het wereldkaart prikbord is voorzien van een houten lijst. Het prikbord wordt geleverd inclusief oogjes om het prikbord op te hangen en een doosje vlagspelden! Wereldkaarten op prikbord.


Grote keuze, snel en gratis thuisbezorgd. Onze baklijsten maken jouw wereldkaart helemaal af. De wereldkaarten worden zwevend in de baklijst geplaatst voor een geweldig ruimtelijk effect! Op zoek naar een koophuis, tweedehands auto, babykleertjes of fiets? Je koopt en verkoopt het op het ZeelandNet prikbord.


De koopjes site van Zeeland. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Profiteer van deze aanbieding! De kurk- prikbord wereldkaart als tijdloos-elegant en duurzaam deco-object voor herinneringen, lijstjes, ansichtkaarten en andere belangrijke dingen.


De moderne prikbord wereldkaart heeft een kurken achtergrond met de landen in het zwart aangeduid (met grenzen) en een naturel houten lijst wat deze wanddecoratie een minimalistisch en strak uiterlijk geeft. Het is een supergave toevoeging aan jouw woon- of slaapkamer of zelfs op kantoor. Toffe wereldkaart , mooier dan van die kleurrijke kaarten. De zilveren lijst geeft het prikbord een moderne uitstraling. Kurk is wel dunner dan verwacht maar stevig genoeg.


In reisbureaus helpt een wereldkaart bij het verduidelijken van afstanden en locatie! Zo kun je een wereldkaart bijvoorbeeld als fotobehang ophangen, als een strakke, ingelijste foto, als wereldkaart op canvas of juist als prikbord op forex. Ook staat een wereldkaart geweldig als achtergrond decoratie in een etalage. Bijna al onze wereldkaarten zijn ook op prikbord te bestellen. Je kunt er dan vlaggetjes in prikken.


De wandkaarten op prikbord worden altijd compleet geleverd met een dragende aluminium lijst en een eenvoudig te monteren ophangsysteem. We hebben de meest populaire in de winkel kant en klaar staan. Anderen worden voor u gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts