maandag 23 januari 2017

St marc ontvetter gamma

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment! Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Le ultime novità di Marc su Zalando.


St marc ontvetter gamma

Lasciati ispirare dai nostri Look di stagione. Voor het schoonmaken van metaal, hout, schilderwerk, tegels, kunststoffen, etc. Verdund met warm water tevens geschikt om behang af te weken. Het product heeft een aangename dennengeur en is volledig biologisch afbreekbaar. Dennenharszeep is een plantaardige verfreiniger op basis van pijnboomharsen en verzeepte olie.


Marc verfreiniger kg is een verfreiniger in poedervorm met dennenharszeep. Zeer geschikt voor het schoonmaken van metaal, hout, schilderwerk, tegels, kunststoffen, enzovoorts. Ook te gebruiken als behang afweek, in combinatie met warm water.


St marc ontvetter gamma

Verdunnings- en reinigingsmiddelen voor alle soorten ondergronden. Ook voor kwasten schoonmaken. Info over st marc ontvetter gamma. Resultaten van zoekmachines! Verfreiniger bij GAMMA : een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Marc verspreid een aangename, lichte dennengeur, bevatten geen ammoniak, bijten niet bij contact met de hui laten geen strepen achter en zijn biologisch volledig afbreekbaar. Marc Express is verkrijgbaar in een flacon van liter. Om dat te begrijpen is het eerst goed om te weten wat is Annie Sloan Chalk Paint nu precies.


Ricaricati di stile con le proposte di Marc del nostro assortimento. Geschikt voor het schoonmaken van metaal, hout, schilderwerk, tegels, kunststof, etc. Marc express vloeibare verfreiniger St. Marc wordt veel gebruikt voor het reinigen van het houtwerk voor.


Met warm water tevens geschikt om behang af te weken. Maar wat is nu het verschil tussen deze twee? De plus- en minpunten van St Marc. ST marc heeft een lichte dennengeur waar uw hele huis heerlijk van gaat ruiken. St marc is volledig biologisch afbreekbaar.


Marc is uitermate geschikt als verfreiniger voor te schilderen oppervlakten. Met jaar schilderwerkadviezen achter de rug. ARBO -wetgeving voor proff. Gebruik dan slechts een oplossing en geen 1).


St Marc bevat geen ammoniak en bijt niet op de huid. MARC Express vloeibare verfreiniger l (1) Nog niet beoordeeld. Ontvetter , verf verdunner en afbijt kopen bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts