woensdag 25 januari 2017

Vloerlak white wash

Vloerlak white wash

Profiteer van extra korting op Trae Lyx verf en snel thuis geleverd. Vind white wash als je nu zoekt. GAMMA vloerlak whitewash zijdeglans liter is een kleurloze lak voor het duurzaam beschermen van parket en houten vloeren. Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft.


Vloerlak white wash

Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. De lak beschermt de vloer tegen water, vuil en verwering. Daarnaast is de lak kras- en slijtvast en kan de lak dus tegen een stootje. De lak op waterbasis droogt snel, is reukarm en is makkelijk aan te brengen.


TOPP whitewash vloerlak met toevoeging van wit, voor het behandelen van zacht hout zoals grenen,. GLITSA Vloerlak acryl eiglans white wash l. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Uiteindelijk toen ik aan de beurt was kreeg ik mijn gelijk en de excuses. Ik zou mijn €5- terug krijgen van de vloerlak.


Toen ik een week daarvoor de vloerlak kocht had de Gamma een korting van of zelf. Dit heb ik uiteraard op mijn nieuwe pot vloerlak (merk Rambo) NIET gekregen. Rambo vloerlak transparant zijdeglans whitewash 5l is de beste bescherming van vloeren en vloerdelen.


Het beschermt de vloer tegen water, vuil en verwering. De levertijd van dit product bedraagt 2-werkdagen. Matte houtverf dekkende beits buitenbeits white wash verf en vloerlak. Ademen gemakkelijk, bladdert niet. Klusartikelen voor de laagste prijs.


Finess vloerlak zijdeglans White wash 7ml (acryl) Kras- en slijtvaste vloerlak. Geschikt voor het duurzaam beschermen van parketvloeren, houten meubels, plinten, deuren etc. Polyurethaan versterkt, is sneldrogend en bevat nagenoeg geen oplosmiddel, dus minder milieubelastend. De white wash beits heeft een Uv-filter en geeft het hout een witte matte uitstraling. Blader online door ons assortiment en doe inspiratie op, of neem contact met ons op.


Onze specialisten vertellen je graag meer over de vloerlakken voor een white wash -effect of de beschermende laag die je graag wilt aanbrengen. Glitsa Acryl Vloerlak White Wash 2. Bestel je jouw vloerlak vandaag nog en voor minimaal €50? Lees meer De beschikbaarheid van dit product. Speciaal voor zachtere houtsoorten, zoals vuren en grenen.


Verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals white wash en black wash. Hoe breng je een wash aan? Breng de wash overvloedig aan met een spalter en veeg eventueel overtollige wash er met een pluisvrije doek weer af, in de richting van de houtnerf.


Niet te zuinig aanbrengen om aanzetten te voorkomen. Houten vloer white wash lakken? Voordelen, je kleur wordt beter beschermt, makkelijk in onderhou kortom gewoon doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts