donderdag 12 januari 2017

Drywood nova

Reserveer online, laagste prijzen. Hotel Hamburg Novum , Hamburg. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Drywoord verf tegen lage prijzen. Bestel hier verfspullen online. Het product is geschikt voor nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk. Stel uw vraag dan via ons contactformulier.


Naast een geringe milieubelasting is het product geurarm en niet ontvlambaar. Het is een pot systeem, voorbehandeling met grondverf is niet nodig. Wordt gebruikt als aflak en grondlaag in een voor binnen en buiten.

De hybride verf heeft een hoge duurzaamheid en een duurzame elasticiteit. Dit maakt lange onderhoudsintervallen mogelijk. DRYWOOD Verf voor Hout Nova is aan te brengen middels kwasten of rollen op een schone, droge en vetvrije en geschuurde ondergrond. Bloedende houtsoorten en noesten eerst gronden met DRYWOOD Poseidon Sealer.


Droogtijden zijn afhankelijk van de aangebrachte laagdikte, temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en ventilatie. De producten zijn nu echter ook voor de consument verkrijgbaar, bovendien tegen scherpe prijzen. DRYWOOD Nova is een watergedragen glanzende sneldrogende systeemverf (grondverf, voorlak en aflak) voor binnen- en buitentoepassing op houten ramen, deuren, kozijnen. We use cookies to collect and analyse information on site performance and usage, and to enhance and to customize your experience and display advertising. GWL Terrein, vanaf nieuwbouw opgeleverd in DRYWOOD VVH Indus en afgewerkt met DRYWOOD VVH Nova.


En zie hoe het er nog bijstaat! Ook geschikt voor houten huizen en blokhutten. Het verfmerk heeft een bijzonder goede naam in de bouwwereld. En ook niet belangrijk: de verf ziet er fantastisch uit! DRYWOOD Paint heeft een zeer goede dekking en vloei, is sneldrogen heeft door een goed peneterend vermogen een goede hechting op kaal en voorbehandeld hout en kenmerkt zich door hoge duurzaamhei duurzame elasticiteit en uitstekend glansbehoud.


DRYWOOD Woodstain VV is waterafstotend en geeft niet af. Bijzondere kenmerkenDe Nova 10K is uitgerust met de unieke en nieuwste COB LED technologie. Dit zorgt voor een extreem hoge lichtopbrengst met een uniform en gelijkmatig lichtbeeld.

De behuizing is gemaakt van gegoten aluminium en daardoor bestand. Resultaten van zoekmachines! Vergelijkbare zoekopdrachten voor drywood verf. DRYWOOD VVH Nova is gebaseerd op een unieke combinatie van diverse watergedragen bindmiddelen (hybride) en is te gebruiken als zeer duurzame glanzende voor- en aflak.


Eventueel kan het product ook als grondlaag worden toegepast. Zeer goede kwaliteit transparante beits, alleen bij het openmaken erachter gekomen dat ik de verkeerde kleur besteld heb. DRYWOOD VERF VOOR HOUT NOVA Bevat geen of zeer weinig oplosmiddel. Voldoet voor professioneel gebruik binnen aan arbo.


De houtstructuur blijft zichtbaar bij transparante kleuren. Bij semi-dekkende kleuren is de ondergrond kleur minder goed zichtbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts