vrijdag 13 januari 2017

Blauwe kopjes

Kies uit talloze ontwerpsjabloons. Ontwerp in een paar minuten. Bekijk wat de beste kopjes zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis.


Kopje in Scandinavische stijl Deze set van twee kopjes uit de Emma collectie van Stelton is ideaal als je samen met je geliefde in stijl wilt genieten van een kopje thee of koffie. Het elegante en moderne kopje is verkrijgbaar in twee blauwe en twee grijze tinten.

Door de witte binnenkant komt de rijke kleur van de koffie of thee mooi naar. Alta koffiekopje met schotel - Blauw. Blauwe koffie kopjes van Walkure zijn ideaal om de lekkerste koffie in te schenken. Door de hoge kwaliteit zijn deze kopjes zeer geschikt voor de horeca. Omdat wij de kopjes per stuk verkopen kunt u zelf een set van verschillende kleuren samenstellen.


Kiln espresso kopjes blauw 5cl. Olympia kiln espresso kopjes blauw 5clde blauwe kleur van deze espressokopjes is warm en uitnodigend naar uw gasten toe. Koop en verkoop kopjes blauw eenvoudig op Marktplaats.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Vergelijk de mooiste kopjes eenvoudig. De bijpassende ontbijt- kopjes zijn geschikt voor een koffie verkeerd of een grote thee en geschikt voor de vaatwasser.


Indien nodig kan de set met koffiekopjes ook snel nog een keer in de magnetron worden opgewarmd. Zo hoeft u met het juiste kopje nog geen minuut van de waardevolle tijd voor uw kantoortijd weg te gooien. Van kopjes en mokken heb je nooit genoeg: flinke theemokken speciaal voor de druilige dagen, chique koffiekopjes voor de visite en espressokopjes met exact het juiste formaat voor een pittige espresso.


Van Pavina tot Canteen, dubbelwandig of met een siliconen grip: met kopjes en mokken van Bodum zit je altijd goed. Bekijk meer ideeën over Kopjes , Blauw en Serviesgoed. Mirabeau - blauw - stuks nodig? Als pronkstuk of als gebruiksvoorwerp, Delfts Blauw was in de Gouden Eeuw ongekend populair. Inmiddels is het aardewerk weer helemaal terug van weggeweest, want het krachtige blauw van de speelse dessins brengt meteen een fris kleuraccent in huis.


Ook leuk als souvenir, want Hollandser kan het bijna niet! Iittala Taika espressokop blauw Gun uzelf een relax momentje en geniet van een verrukkelijke espresso met de schitterende Iittala Taika espressokop in het blauw. Tijdens uw pauze neemt het kopje u mee naar een magische wereld vol met mysterieuse wezens!


Elk stuk uit deze unieke collectie beschikt over een ander patroon, waardoor de designer. Bekijk onze collectie bekers en kopjes in vele stijlen en kleuren. Kies voor een kop met schotel, glazen bekers of fijne espressokopjes.

Drink je liever een cappuccino dan een kop koffie? Daar hoort natuurlijk een bijzonder kopje bij. Het perfect kopje voor een cappuccino is de Sango Elements cappuccino kop 32cl. Dit kopje in een mooie blauwe kleur heeft een rustieke natuurlijke.


Met een goede bak koffie begin je de dag het beste. Een grote koffiemok is daarom lekker bij het ontbijt. Een klein espressokopje is perfect voor het afzakkertje na het avondeten. Elke beker kan voor een ander moment dienen.


Een chique kopje voor belangrijk bezoek of gewoon een ouderwetse thee mok voor ‘s middags op de bank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts