maandag 9 januari 2017

House doctor kruk

Voor 23:bestel morgen in huis. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Haal vandaag nog die krukken in huis. Kruk PABLO zwart gevlekt aardewerk. Door zijn speciale uitstraling komt de kruk zowel in een klassieke als in een modern interieur tot zijn recht.


De kruk heeft de naam Weave, en die naam komt van zijn materiaal, het zitje is namelijk gemaakt van gewoven rattan, heeft een heerlijke zit van foam en een frame van hout.

Zet de kruk weg in de hal, in de kinderkamer, de keuken of. De kruk is gemaakt van aardewerk en heeft een opvallende afwerking. De zitting is Stained matzwart met een ruwe look en lijkt over de voet van de krukheen te druipen. Hun woonaccessoires, sierkussens, meubelen en kerstdecoratie zijn lekker persoonlijk en informeel. Het geeft uw woonkamer een gezellige, warme noot.


House Doctor is een Deens merk. De natuurlijke uitstraling die de kruk hierdoor heeft combineert prachtig met een minimalistisch, Scandinavisch interieur. Gebruik de kruk als extra zitplaats in de zithoek of als voetenbank bij een comfortabele fauteuil.

Zitting is gemaakt van eikenhout met een metalen onderstel. Krukjes zijn de multitaskers onder de meubelstukken. Je kunt een krukje namelijk op meerdere manieren gebruiken in je interieur.


Zet hem naast de bank als bijzettafel of naast je bed als nachtkastje. De bovenzijde heeft een matte bijna zwarte afwerking. Stevig omdat de kruk is gemaakt van metaal e. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ontwerp- en interieurwebshop met snelle levering en 500.


Fantastische aanbiedingen. Herroepingstermijn dagen. Duizenden tevreden klanten. Leuke kruk gemaakt van metaal. Snel in huis en gratis verzonden.


De kruk wordt ook wel gebruikt als bijzettafeltje en is zowel functioneel als decoratief erg leuk in huis. Dit model doet retro aan, en het zou dan ook niet misstaan tussen rotan meubels uit de jaren zestig. U kunt de kruk gebruiken als zitplaats in de woonkamer of aan een leuk tafeltje in de keuken.


Ook leuk te gebruiken als bijzettafeltje.

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Handig voor aan de kop zijn kant van de eettafel, of als nachtkastje, of bijzettafel. De donkergroene kleur maakt hem net even anders dan anders.


Ook geweldig om te combineren als tafel naast het bed in de slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts