donderdag 26 januari 2017

Dutch design bank

Voor de mooiste design merken. Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Betaalbare, Deense banken.

Bekijk het Grootste Assortiment van Nederland Hier! Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Prachtige bankstelen en hoekbank gemaakt in Nederland in prachtige stoffen en of leersoorten. Gispen, de Gispen 1en 20 in een speciale uitvoering. Een uniek, gelimiteerd aanbod.


De stijlen variëren van art deco, new vintage, Scandinavisch, tijdloos tot Oosters.

Welke stijl het wordt bepaal je zelf, zo heb je keuze uit meer dan 6. Ze werken dan ook veel met buitenlandse ontwerpers. Leolux gebruikt veel chroom en goed leer en maakt eigenlijk vanalles, banken , tafels, stoelen etc. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren.


Wie een design bank aanschaft, wil zich immers eerst rustig oriënteren op wat er zoal aan design banken verkrijgbaar is en zich goed laten adviseren. Kom eens langs bij Van der Donk Interieur, specialist op het gebied van design banken , modern design en eigentijdse interieurinrichting. Kijk op uw gemak eens rond.


Hoekbanken, banken , fauteuils, eetkamerstoelen en tafels. Gecharmeerd van Scandinavisch design werd al in een heel vroeg stadium van de geschiedenis gekozen voor moderne vormgeving en hoekige vormen. Snelle levering en gratis retour!


Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Onze banken en stoelen staan bekend vanwege hun stijlvolle en eigentijdse uitstraling. Wij zijn van mening dat mensen beter tot hun recht komen in een optimale leefomgeving, geheel afgestemd op uw wensen.


Of je nu geïnteresseerd bent in Scandinavisch design of de klassieke retro-look, wij hebben de bank die bij jou en je wensen past. Een bank van Sofacompany geeft je woonkamer een persoonlijk en opvallend tintje, maar kan ook passend gemaakt worden bij de rest van het meubilair. Koop bijzondere producten van uitsluitend Nederlandse ontwerpers en merken online.

Van Scandinavisch design tot Nederlands design. Elk merk voegt haar eigen eigenschappen toe aan een zitbank waardoor het een uniek exemplaar wordt dat een mooie toevoeging kan vormen in jouw interieur. Door het ruime aanbod zitbanken vind je vast een bank die past bij jouw smaak.


Bezorgen door heel Nederland. Je zult hier zeker iets vinden als je op zoek bent naar moderne banken. Dutch design in de jaren ‘90. Flinders heeft banken van diverse materialen. Werken met designers is voor Gelderland een belangrijke traditie.


Jan des Bouvrie en Henk Vos hebben een stevige basis gelegd met hun ontwerpen. Met een nieuwe generatie designers als Lex Pott en Remy Meijers krijgt het design een moderne dimensie. In onze collectie vindt u comfortabele banken in diverse kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts