maandag 23 januari 2017

Hermadix lak

Hartstikke leuk als u dat deel op onze Social Media. Deze vakmensen staan voor u klaar en helpen u graag. Hermadix verkooppunten zijn speciaal voor u geselecteerd.


Zeker weten dat uw product op voorraad is? Heeft u vragen over een product? Maak hieronder uw keuze en neem contact op met uw dichtsbijzijnde verkooppunt. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Verf Leverancier van Nederland!


Vóór 23:bestel morgen in huis! Profiteer nu van Korting Same. Deze lak gebruiken wij zelf al een tiental jaren naar volle tevredenheid in onze meubelmakerij. Geurarm en watergedragen, snel drogen makkelijk verwerkbaar, goed slijtvast.


Hermadix lak

Een optimale bescherming tegen vlekken zijn de eigenschappen die deze lak het beste omschrijven. Ik ga akkoord Als u niet akkoord gaat met onze privacy verklaring kunt u geen gebruik maken van ons contactformulier. We verzoeken u op een alternatieve wijze contact.


Ze nemen hun verantwoordelijkheid en maken daarom al decennialang alleen verven, beitsen en lakken die veilig zijn en onze leefomgeving en gezondheid niet aantasten. Een van die producten is Meubellak eXtra, een watergedragen lak ontwikkeld voor binnen toepassing op meubels. Meubellak eXtra is een waterverdunbare polyurethaan acrylaathars lak met goed standvermogen en zeer hoge slijt- en stootvastheid.


Door jouw vloeren en meubels de juiste behandeling te geven, blijven ze langer mooi en goed waardoor je uiteindelijk veel geld bespaart. Je hebt per slot van rekening geen zin om elke maand nieuwe meubels te kopen. En door hen zo mens- en milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd worden. Het is geschikt voor alle houten deuren en kozijnen. De lak heeft een goede dekking en een zeer hoge slijt- en stootvastheid.


Het is sneldrogen geurarm en makkelijk te verwerken. Dit product is een één-component lak , bij bedrijfs- en werkvloeren kunt u daarom beter een twee-componenten lak kiezen daar speciaal voor geschikt is. Geschikt voor toepassing op hout, beton en steen.


Betonvloeren dienen minimaal maanden oud te zijn. Meubellak extra mat is een watergedragen polyurethaan acrylaathars lak met goed standvermogen en zeer hoge slijt- en stootvastheid. Watergedragen transparante lak op basis van polyurethaan-alkydemulsie. Kan ook worden verwerkt op bestaande met alkydhars geschilderde ondergronden.


Maar er is nog veel meer van Hermadix. Trappenlak en parketlak voor binnen. En natuurlijk olie voor douglas en andere houtsoorten. Nieuw zijn een aantal zwarte producten.


De nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar in de kalkmat en zijdeglans uitvoering. De meubellak is speciaal ontwikkeld voor binnentoepassing op meubelen. Parketlak is een kwalitatief hoogwaardig product dat voldoet aan forse gebruikseisen.


De lak geeft sterke kras- en slijtvaste eindlagen die bestand zijn tegen water en alcohol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts