maandag 9 januari 2017

Carbon lakken

Winterjassen van alle merken! Alle maten en merken online! Lakken is eenvoudig en kan je zelf of een goede autospuiterij voor je verrichten. Het gaat om een carbon frame!


Daar straal je zo door heen.

Carbon lakken en decoreren DecoCoat heeft een ruime ervaring in het lakken van carbon framesets met tweecomponenten-laksystemen. Het raw carbon frame wordt op professionele wijze geschuurd en strak gemaakt. Daarna wordt het laksysteem aangebracht. Vaak meerlaags, te beginnen met een primer en één of meerdere lagen basecoat. Carbonherstel heeft alle faciliteiten in eigen huis.


Naast ons unieke reparatie proces zijn we gespecialiseerd in het lakken van carbontoepassingen zoals carbon auto onderdelen en carbon fietsframes. Vanuit onze professioneel uitgeruste werkplaats in Enkhuizen voeren wij diverse werkzaamheden uit met carbon en glasvezel. Wij hebben de beschikking over de beste composiet materialen, lakken en gereedschappen.

De spuitcabine en kleuren mengcomputer zorgen voor een strakke afwerking. Gebruik het liefste autolak en autoprimer omdat dit wat hardere lakken zijn. Als je zelf in het bezit bent van een compressor en een verfspuitje kun je veel beter losse verf halen en dit met de compressor spuiten dan met een spuitbus.


Oefen eerst wel ff wat op een proefstukje wat het liefst ook rond is. Wordt mijn carbon frame sterker? Verschillende onderzoeken naar carbon reparatie hebben uitgewezen dat een goed uitgevoerde carbon reparatie minstens dezelfde stijfheid kan terug brengen in een frame dan toen hij uit de fabriek kwam.


Onze ervaring is dat een frame nooit meer zal breken op de door ons gerepareerde plek. Anibel Coating is een onafhankelijk lakkerij gespecialiseerd in het coaten van fietsen. We hebben zowel ervaring met aluminium, stalen als carbon frames. Door onze 40j ervaring in de fietsenbranche staat ons geen uitdaging in weg.


Contacteer ons en wij helpen u met plezier verder. Uit verschillende tests is gebleken dat een vakkundig gerepareerd carbon race- of carbon mountainbike frame weer zo sterk is, als voor de breuk of scheur. Het is goedkoper om een alu of stalen frame te laten (her) lakken dan een carbon frame. Het is ook goedkoper om een ongelakt frame te laten lakken , dan een reeds gelakt frame te laten herlakken.


Opgelet: nieuwe carbon frames (groothandel) dienen RAW binnen gebracht te worden (ready to paint). Naast het uitduiken en spuiten van auto’s doen we nog veel meer.

Bestel direct Sportkleding! Voor X-Quip te Almere, maker van exclusieve onderdelen voor luxe jachten, spuiten we o. De combinatie van deze eigenschappen maken Carbon zeer geschikt voor toepassingen waar een laag gewicht, grote sterkte en grote stijfheid nodig zijn, zoals in de luchtvaart, de auto-industrie maar dus ook in onze branche voor het gebruik van masten, gieken en spinnakerbomen. Onze leverancier van Carbon buis is gevestigd in Dronten. Onze baktemperatuur is hierdoor maximum 70°C.


Wij beschikken over een overdruk spuitcabine om de kaders volledig stofvrij te kunnen lakken. Een matte of blinkende vernislaag wordt nadien elektrostatisch aangebracht. Lakken na de carbon reparatie.


Carbon spuiten en lakken Naast het uitduiken en spuiten van auto’s doen we nog veel meer. Na de carbon reparatie zullen wij het carbon frame met een nieuwe plaatselijke lak afwerken. Hoe lang duurt een carbon reparatie? Een carbon reparatie inclusief lakken duurt vaak een week.


Het carbon fiets frame kan hierna direct weer opgebouwd en bereden worden. Mijn specialiteit is het leveren van carbon race- en mountainbikeframes, met een hoge kwaliteit en uiterst concurrerende prijzen. Zelfs Dylan Groenewegen heeft inmiddels cross frames gekocht en beproefd.


Wij poedercoaten , ontlakken en stralen diverse oppervlakten zoals hekken , tafelpoten en onderdelen onder andere voor interieur bouwers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts