woensdag 18 januari 2017

Muurdecoratie woonkamer modern

Hollandse Hoogte en Teylers Museum! Moderne Woonkamers online bestellen. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Ontdek ons unieke assortiment wanddecoraties.

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Een prachtig explosief mooi en modern drieluik-schilderij waar de kunstschilder vrijwel alle kleuren van de regenboog heeft gebruikt. Wanneer U dit drieluik in de woonkamer als wanddecoratie heeft hangen zal deze zeker direct bij iedereen opvallen. Wanddecoratie ideeën voor woonkamer muurdecoratie en meer.


De muren van een woonruimte zijn een bepalende factor voor de uitstraling van de ruimte en het gevoel dat deze geeft. Witte muren zorgen voor een ruimtelijk effect, terwijl een kleur juist sfeer geeft. Voor de woonkamer zijn de keuzes op dit gebied het meest belangrijk.


In moderne interieurs zien we vaak accentmuren van natuursteen en houtstrips.

Een perfecte keuze in een strakke inrichting, want daarmee kun je veel warmte en sfeer toevoegen. Goede locaties zijn de muur boven de open haard of de televisiewand. Ook zeer geschikt voor moderne interieurs zijn de wandpanelen met artistiek design behang.


Muurdecoratie woonkamer met decoratieborden Op zoek naar muurdecoratie voor je woonkamer ? Naast muurdecoratie voor je woonkamer bieden we nog veel meer woonaccessoires, zoals een modern plateau. De muur van je woonkamer is iets wat meteen opvalt in je interieur. Je zit er niet alleen zelf heel de dag tegen aan te kijken, maar ook de visite zal het meteen opvallen.


In dit artikel geven we inspiratie voor de muur van je woonkamer. Wat kun je allemaal doen qua kleuren, qua decoratie en meubels. We zijn steeds op zoek naar nieuwe wandversiering voor de moderne woonkamer of gang.


Het design van onze muurdecoratie is zeer gevarieerd Sommige mensen zien het als ‘tribal art’, terwijl anderen juist industriële elementen zien. Onze muurdecoratie voor je woonkamer wordt allemaal op maat geprint en geproduceerd. Dat betekent dat we niet in uur leveren, maar ieder product met de grootste zorg voor je maken.


Dit zorgt voor het mooiste resultaat. Want geen woonkamer is toch hetzelfde? Vrolijk uw woonkamer op met de wanddecoratie van schilderijen. Tegenwoordig treffen we in een modern interieur talrijke wanddecoratie aan in de vorm van schilderijen, wereldkaarten en staatsieportretten. Een puik schilderij boven de eettafel in uw woonhuis zal de juiste toevoeging zijn voor het totaalplaatje.


Deze vind je ook terug in ons ruime assortiment wanddecoraties en het kan haast niet anders dan dat er ook voor jou items verkrijgbaar zijn in een door jou gewenste kleur of kleurcombinatie.

Wij hebben veel soorten, maten en modellen aan wanddecoraties die, ieder voor zich, passen in onder andere een landelijke, klassieke of moderne woonstijl. Bekijk ons unieke assortiment wanddecoraties. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Duurzame stickers voor op de muur? Muurdeco - deco - wanddeco - muurdecoratie - teak Deze wanddecoratie is een slimme keuze voor iedereen die een unieke inrichting in hun woonkamer wil creëren.


Binnen deze muurdecoratie woonkamer schilderijen kunststroming zijn veel bijzondere kunstwerken te vinden. Vaak hebben de werken veel felle kleuren en zijn ze zeer levendig of zeer rustig in stijl. Wat dacht U van een metalen skyline als muurdecoratie. Hier ziet U een prachtig exemplaar. Het is de skyline van een grote stad.


Deze prachtige muurdecoratie past heel goed in een modern ingerichte woonkamer. De belangrijkste voorwaarde voor passende muurdecoratie is dat het je aanspreekt. Je moet er lang naar kunnen kijken zonder dat het begint te vervelen.


Er zijn heel wat opties voor een vloer in een modern interieur. Opteer vooral voor gla neutraal, ruimtelijk en tijdloos. Om bij te dragen aan de openheid van een moderne woonkamer laat je de vloer doorlopen in de eetkamer, keuken, gang,.


Is de wanddecoratie metaal naar uw keuze op dit moment er niet bij kom dan regelmatig terug op de website want de collectie wordt heel regelmatig aangevuld door nieuwe mooie exemplaren. De meest verkochte modellen zijn de abstracte wanddecoraties die vaak gebruikt worden in een modern interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts